23948sdkhjf

Ny butikkløsning: Sluttkundene plukker ut av AutoStore

Frem til nå er det lagermedarbeidere som har plukket varer ut av en AutoStore. Nå blir teknologien også tilgjengelig for sluttkunden i butikk.

Med den nye «PickUpPort» kan forhandlere koble en luke til sitt AutoStore-system som vender ut i butikk og som kunder selv kan betjene når de velger «hent i butikk» etter en netthandel.

Med økt netthandel vokser også kravene til butikkenes leveringsalternativer. BOPIS (Buy online – pick up in store) er en modell flere forhandlere bruker for å få kunder til å komme tilbake til de fysiske butikkene, og for å øke salget i butikk, skriver AutoStore i en pressemelding

– Folk ønsker mer fleksibilitet og trenden med å handle på nett for så å hente i butikk har raskt blitt et attraktivt alternativ til hjemlevering. Det er enkelt, raskt og gir totalt sett et lavere karbonavtrykk, sier Carlos Fernández, produktsjef i AutoStore.

Med selskapets nye PickUpPort-løsning mener han at butikkene nå vil nå kunne få et kundevennlig «hent selv»-alternativ. Når en kunde gjennomfører en netthandel og velger «hent i butikk», vil bestillingen legges inn i AutoStore-systemet. En AutoStore-robot plukker varene, en ansatt på varehuset samordner bestillingen og den blir lagret. Når kunden kommer til butikken vil bestillingen bli hentet frem av en AutoStore-robot, og bli presentert i PickUpPort-luken. Deretter kan kunden selv ta ut varene sine. Ifølge AutoStore er det enkelt for butikkene å få den nye teknologien på plass i butikken, og de ansatte vil ikke trenge omfattende opplæring.

Skal være både sikker og brukervennlig

Ifølge Fernández har utviklerne av teknologien fokusert på sikkerhet og på å skape et brukervennlig design.

– Teknologien er enkel og trygg. Luken er alltid låst mens robotene henter varene til kunden. Når bestillingen er klar lyser en lampe for å gi et tydelig signal til kunden om at luken kan åpnes. Sikkerhet er ekstremt viktig for oss, påpeker han.

Den nye teknologien er tilgjengelig fra 15. november gjennom autoriserte AutoStore-partnere.

Opphav og kilder: AutoStore

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Tyveriraidene: Krise på mandag, fikset på torsdag - kostnad over 300.000 kroner
Volmax og E18 Truckcenter: Tungbilverksted er oppkjøpt
Resultater 2022: Veidekke omsatte for 38,7 milliarder kroner
Scania R770 til Nilsskog AS: - Man må ha litt å sparke fra med i bakkene
AF-Gruppen og Oslo Sporveier med nøye planlagt løfteoperasjon: Bryn bru ble løftet på plass i natt
Betonmast bygget Norges største barneskole på Fjellhamar
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.109