23948sdkhjf

Tre transportmesser i Norge neste høst – er det litt i meste laget?

Høsten 2023 kommer transportmessene på rekke og rad. Det er bare å begynne å glede seg.

TUNGE MESSER: Tre store transportmesser å se frem til i 2023. 

  • 31. august til 2. september: TransportMessa på Gardermoen
  • 8. til 10. september: Dyrsku’n i Seljord
  • 28. til 30. september: Transport & Logistikk på Lillestrøm.

I løpet av en måned kan du få med deg tre store transportmesser på Østlandet. Er det litt mye, eller er det nok til alle? Tiden vil vise.

Vil skape økt oppmerksomhet 

Transport & Logistikk er en sammenslåing av NLFs Transportmesse og NHO/Norsk Industris konferanse Transport og Logistikk. Dette blir andre gang organisasjonene går sammen om dette arrangementet.

- Vi opplever nå et sterkt fokus på temaer som digitalisering, oppbygging av en lade- og fylleinfrastruktur for tungtransporten, trafikksikkerhet og like konkurransevilkår. Dette vil være noe av det vi vil ta opp på neste års konferanse. Innspill og dialog vil alltid være viktig for oss, sier Are Kjensli, administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport.

Transport & Logistikk 2023 skal fortsatt ha søkelys på tema som rekruttering, miljø, sikkerhet, kompetanse og produktnyheter.

- Ved å slå oss sammen vil vi ha et stort arrangement som vil gå mer i dybden og favne om enda flere tema, og ikke minst altså være en arena for alle som har interesse for hva som rører seg innen transport og logistikknæringen i Norge, sier Jo Eirik Frøise.

Store forventninger til Gardermoenmessa

På hjemmesiden til Transportmessa på Gardermoen kan vi lese:

"Gardermoenmessa arrangeres annet hvert år og alltid månedsskiftet august/september som for 2023 blir torsdag 31. august til lørdag 2. september. Det er store forventninger tilknyttet den 11. utgaven, allerede nå ser vi for oss rekordstort arrangement samt 20 år siden første-utgaven i 2003 på Biri."

Messen, som arrangeres av Bjørn Magnussen, var tilbake i 2021 etter et opphold.

På hjemmesiden leser vi videre:
«Med utgangspunkt i at transport- og anleggsbransjen har mange felles brukere, lot vi Fredheim Maskin/Nasta/Volvo Maskin delta som "test-utstillere" og fra 2023 ønskes alle leverandører av anleggsmaskiner som gagner transportbransjen velkommen».

Nesten 100.000 besøkende

Dyrsku´n hadde i år 94.248 besøkende i følge arrangøren.

- Vi har fått overveldende mange gode tilbakemeldinger fra publikum og det meldest om godt salg fra utstillere. Jeg er storfornøgd med årets jubileumsarrangement og vi vil takke besøkende, utstillerae og samarbeidspartnere som gjør Dyrsku´n til en stor folkefest, sa daglig leder Geir Helge Espedalen, etter årets arrangement.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.771