23948sdkhjf

Mats Hovland Vikse (34) overtar som toppsjef i AutoStore

Etter å ha vært adm. direktør i Hatteland siden 2008 og AutoStore siden 2017 har Karl Johan Lier valgt å gå av med pensjon .

Mats Hovland Vikse er i dag selskapets Chief Revenue Officer og overtar etter Lier som adm. direktør ved nyttår.

AutoStore skriver i en pressemelding at Karl Johan Lier vil gå av med pensjon som del av en ryddig og planlagt overgang. Han vil være ansatt i AutoStore frem til mars 2023.

Lier ble utnevnt til adm. direktør i AutoStore i januar 2017, og hadde før det samme stilling i AutoStore-utvikleren Hatteland fra 2008.

Mats Hovland Vikse ble ansatt som Chief Strategy Officer i AutoStore i 2017 og i fjor ble han utpekt som Chief Revenue Officer.

Begge har spilt en sentral rolle i den kraftige veksten selskapet har hatt de siste årene og som nå har passert over 1.000 solgte systemer i 46 land med i alt over 42.000 roboter.

– Det har vært et privilegium å lede AutoStore fra begynnelsen og se produktene og selskapet vokse som det har gjort gjennom flotte mennesker, kultur og lidenskap. Jeg er veldig glad for å overlate rollen som adm. direktør i Mats´ sine dyktige hender, siden han har vært en enestående bidragsyter til AutoStore-reisen fra sin aller første dag med selskapet for fem år siden, uttaler Lier i pressemeldingen.

Jim Carlisle, nestleder i AutoStore-styret sier at Lier har vært sentral for selskapets suksess. Han legger til at også Mats Hovland Vikse er en nøkkelfigur bak AutoStores vekst.

– Både styret og Karl Johan er enige om at hans strategiske lederskap, nådeløse fokus på kommersialisering og dyp intern støtte gjør ham til det klare valget for rollen, sier Carlisle.

Kilde: AutoStore, Proff.no

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Tessta G-Trench:Testet el-graver på Toten
38 konkurser i bygg og anlegg siste to uker
Bohus på Heia: Her er Norges kuleste møbellager
Ljotebø Transport AS: 50 år med Volvo og veivedlikehold
Flisa bru: Kan ha samme feil som Tretten bru
SE VIDEO: 430 tonn gjennom Oslos gater
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.109