23948sdkhjf

Ny Valvoline-leder: Et marked i endring er et marked med muligheter

Valvoline Oil AS har ansatt Ariane Struyf som ny daglig leder, hun tiltrer 1. desember 2022. Ariane kommer fra stillingen som administrerende direktør i CarNext Norway, som nylig avsluttet sin B2C-virksomhet i Norge:

- Et marked i endring er et marked med muligheter, sier Ariane Struyf, og legger til at hun gleder seg til å bli en del av teamet hos Valvoline Oil AS.

Ariane har lang fartstid fra bilbransjen og har i en årrekke vært sentral i BMW-systemet. Hun kjenner derfor godt de utfordringer bilbransjen står overfor i forbindelse med det grønne skiftet. Gjennom sine tidligere roller har hun vist solid evne til å se potensiale, utvikle og skape store verdier gjennom sitt arbeid.

-Et marked i endring er et marked med muligheter, sier Ariane Struyf, og legger til at hun gleder seg til å bli en del av et team med høy faglig kompetanse og gode tekniske kvaliteter; Sammen skal vi løfte laget til nye høyder.

-Timingen var perfekt for vår del og Valvoline Oil AS er utrolig takknemlig for at Ariane har sagt ja til å lede laget vårt. Vi gleder oss til å få inn ny kompetanse i et godt veletablert selskap med lange tradisjoner, sier styreleder Thomas Talén.

Valvoline Oil AS ble opprettet i 1957 og har i alle år distribuert Valvoline og Tectyl produkter i det norske markedet. Selskapet leverer alle typer smøremidler, kjølevæsker, bilkjemi, rengjørings- og avfettingsprodukter

Opphav og kilder: Valvoline Oil AS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093