23948sdkhjf

Ny Valvoline-leder: Et marked i endring er et marked med muligheter

Valvoline Oil AS har ansatt Ariane Struyf som ny daglig leder, hun tiltrer 1. desember 2022. Ariane kommer fra stillingen som administrerende direktør i CarNext Norway, som nylig avsluttet sin B2C-virksomhet i Norge:

- Et marked i endring er et marked med muligheter, sier Ariane Struyf, og legger til at hun gleder seg til å bli en del av teamet hos Valvoline Oil AS.

Ariane har lang fartstid fra bilbransjen og har i en årrekke vært sentral i BMW-systemet. Hun kjenner derfor godt de utfordringer bilbransjen står overfor i forbindelse med det grønne skiftet. Gjennom sine tidligere roller har hun vist solid evne til å se potensiale, utvikle og skape store verdier gjennom sitt arbeid.

-Et marked i endring er et marked med muligheter, sier Ariane Struyf, og legger til at hun gleder seg til å bli en del av et team med høy faglig kompetanse og gode tekniske kvaliteter; Sammen skal vi løfte laget til nye høyder.

-Timingen var perfekt for vår del og Valvoline Oil AS er utrolig takknemlig for at Ariane har sagt ja til å lede laget vårt. Vi gleder oss til å få inn ny kompetanse i et godt veletablert selskap med lange tradisjoner, sier styreleder Thomas Talén.

Valvoline Oil AS ble opprettet i 1957 og har i alle år distribuert Valvoline og Tectyl produkter i det norske markedet. Selskapet leverer alle typer smøremidler, kjølevæsker, bilkjemi, rengjørings- og avfettingsprodukter

Kilde: Valvoline Oil AS

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Maylin fra Grimstad: - Jeg har alltid hatt en drøm om å kjøre lastebil
Volvo-selger Jan Erik Roset: Du kjente det i tanngarden når den tok i...
SE VIDEO: Her smeller det nesten front mot front for sjåfør Lillestøl
Nye Veier forklarer: - Flere årsaker til raset over E6 i Malvik
Lastebiluhell: E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret
Tunge bro-løft! 120 tonn stål og 400 tonn betong på Bryn fra natt til mandag
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.11