23948sdkhjf

Rental.One: Kjøper åtte maskiner hos Rosendal Maskin

Maskiner fra Rosendal Maskin AS inn i Rental.one sin utleieflåte.

Rosendal Maskin AS og Rental.one har inngått avtale om kjøp av 8 stk. maskiner mellom 1 og 6,5 tonn:

Disse maskinene vil inngå i leieflåten til Rental.one, og blir et viktig tilskudd i en tid med høy aktivitet i utleiemarkedet, står det i pressemeldingen fra Rosendal Maskin.

Dieselmaskiner og batterimaskiner

Pakken inneholder 3 maskiner fra JCB, hvorav 2 elektriske; JCB HTD-5E elektrisk beltebåre og JCB 403 Electric, i tillegg til en JCB 403 Steg 5.

Det leveres også en Doosan DX10Z og 4 stk. Doosan DX63, minigravere på henholdsvis 1 og 6,5 tonn.

Rask levering avgjørende

Maskinbransjen opplever lange leveringstider, men Rosendal Maskin AS hadde flere av disse maskinene tilgjengelig for rask levering, dette var viktig for Rental.one som opplever god aktivitet i utleiemarkedet for tiden.

For Rosendal Maskin AS er det viktig å være leverandør til en stor aktør i bransjen som Rental.one, sier Tor Eldar Undheim, som er salgsansvarlig i Rogaland og Agder for Rosendal Maskin.

Utleiebransjen blir en stadig viktigere aktør for maskinleverandørene, og Doosan og JCB er solide maskiner som passer godt inn i Rental.one sin maskinpark.

- Rental.one har maskiner fra Rosendal Maskin AS fra tidligere, de er en solid aktør i markedet, og med et godt lokalt servicepunkt, er dette et trygt og godt valg for oss, sier Kenneth Folkvord, som er innkjøp & utleiesjef hos Rental.one.

- Doosan og JCB er anerkjente merker, og maskinstørrelser som kundene etterspør, legger han til.

Opphav og kilder: Rosendal Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141