23948sdkhjf

Harila ny administrerende direktør i VVS Norge

Thorbjørn Theie har valgt å gå av som administrerende direktør i VVS Norge. Per Ivar Harila tar over stillingen fra nyttår.

NYTT NAVN: Per Ivar Harila tar over lederjobben i VVS Norge.

Harila har lang erfaring med kjededrift for medlemseide bedrifter som tidligere kjedeleder i Byggtorget. Han ledet også prosessen som medførte at Byggtorget ble kjøpt av Mestergruppen i 2016.

Fakta om VVS Norge
Etablert i 2018 som et medlemseid aksjeselskap. Har datterselskaper som driver faghandelsvirksomhet innen VVS, VA og sprinkelarbeid.

Datterselskapet VVS Norge Prosjekt består av store medlemsbedrifter med hovedfokus på prosjektmarkedet.

Datterselskapet VVS Norge Rørlegger med butikk eier kjedene Bademiljø og Comfort, hvor medlemsbedriftene jobber hovedsakelig innenfor privatmarkedet

VVS Norge har også avdelingen VVS Norge Partner som består av bedrifter i privatmarkedet og servicerørleggere.

Omsetningen til VVS Norges medlemsbedrifter er ca. 5 milliarder kroner.

I august 2022 ble VVS Norge en del av Mestergruppen-familien.

Etter å ha ledet Byggtorget frem til 2020, har Harila hatt ansvaret for Mestergruppens egeneide byggevareanlegg, og kjenner Mestergruppens virksomhet godt. Det vil være en fordel i å realisere synergiene mellom VVS Norge og Mestergruppens øvrige virksomhet

- Thorbjørn Theie har lagt et godt grunnlag for en fortsatt positiv utvikling for medlemmene i VVS Norge.

Jeg ser frem til å bli bedre kjent med medlemmene, og skal gjøre alt det jeg kan for at våre medlemmer skal styrke sin posisjon i lokalmarkedene, sier Per Ivar Harila.

- Nå har jeg vært toppleder for kjeder og kjededrift i snart 30 år og ønsker nå å prioritere min tid på en annen måte, forklarer Theie selv. - Tidspunktet mener jeg er riktig nå, da vi nå går over i en ny fase for VVS Norge.

Theie ledet arbeidet med etableringen av VVS Norge til å bli den største aktøren innen VVS-bransjen, og fikk deretter til et vellykket salg av selskapet til Mestergruppen.

- Vi takker Theie for en utmerket jobb, og ønsker han lykke til , sier Mestergruppens konsernsjef, Mikkel Sandvik.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Mestergruppen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109