23948sdkhjf

Element Logic kjøper tysk løsningsleverandør

Oppkjøpet av S&P Computersysteme GmbH (S&P) skal bidra til at verdens første og største AutoStore-partner, Element Logic, når sitt mål om å kunne tilby en komplett programvareportefølje for intern logistikk.

– S&P er en strategisk viktig partner for at vi skal kunne realisere vår ambisjon om å bli en ledende programvareleverandør innen vårt segment, sier Håvard Hallås, Chief Commercial Officer i Element Logic.

Automatisering spiller en økende rolle i dagens lagerløsninger, og effektiv programvare er nøkkelen. Element Logics mål er å differensiere seg innenfor deres kjernevirksomhet og ekspertise, gjennom å kunne tilby en komplett programvareportefølje for intern logistikk. Med oppkjøpet av S&P vil ekspertisen akselerere gjennom en banebrytende programvarepakke innen logistikk, skriver selskapet i en pressemelding.

– S&P er en strategisk viktig partner for at vi skal kunne realisere vår ambisjon om å bli en ledende programvareleverandør innen vårt segment, sier Håvard Hallås (bildet), Chief Commercial Officer i Element Logic. Han legger til at samarbeidet med S&P vil gi dem økt kompetanse og kapasitet til å integrere og koble sammen maskinvare- og programvareløsninger, som WCS/WMS og forskjellige materialhåndteringsløsninger.

Tilbyr lagerstyringsprogramvaren SuPCIS-L8

Ifølge Element Logic er S&P en ledende løsningsleverandør for komplekse krav innen IT logistikk. Selskapet ble grunnlagt i 1986 som Scholz&Probst Computersysteme GmbH og fikk dagens forkortede navn i 1993. Selskapet har sitt hovedkontor Leinfelden-Echterdingen litt sør for Stuttgart, har 93 ansatte og kan så langt vise til over 150 prosjekter i 14 land.

Selskapet tilbyr lagerstyringsprogramvaren SuPCIS-L8 som oppgis å være en tilgjengelig, skalerbar og tilpasningsdyktig plattform for å realisere intelligente og automatiserte internlogistikkløsninger for dynamiske og krevende kunder. Programvaren styrer transportbåndteknologi, automatiserte lagre av alle slag, sorteringssystemer eller roboter som støtter mennesker i det daglige arbeidet.

Ved å slå seg sammen med S&P hevder Element Logic å ville være i stand til å tilby en fullt integrert programvarepakke innen intern logistikk. Foto: Element Logic

Element Logic skriver at lagerstyringsplattformen blir kontinuerlig utviklet og prosjekter realiseres fra planlegging til idriftsettelse i alle automasjonsscenarier – fra manuelt opererte lagre med mobil datainnsamling til svært komplekse og helautomatiserte logistikksentre.

– Vi er glade for å få muligheten til å samarbeide med Element Logic, sier Horst Reichert, adm. direktør i S&P. – Ved å tilby en full internlogistikkprogramvarepakke for manuelle lagre, et bredt utvalg av automasjonskomponenter og integrasjoner innenfor ERP-programvare og forsyningskjedeverktøy, er dette en perfekt match for begge selskaper, fortsetter han.

Opphav og kilder: Element Logic

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078