23948sdkhjf

Andersen & Mørck bestiller elektrisk reachstacker

Den sentrale aktøren i Borg havn i Fredrikstad har bestilt to reachstackers av Kalmar, hvorav den ene er fullelektrisk.

De to nye maskinene er planlagt levert i løpet av neste år.

Andersen & Mørck, med røtter tilbake til 1859, er en sentral aktør i Borg Havn i Fredrikstad. Selskapet tilbyr tjenester innen både sjø- og landtransport, spedisjon, lagring, skipsekspedisjon og terminaldrift.

I en pressemelding opplyser Kalmar å ha mottatt en ordre på både en Kalmar Electric Reachstacker og en Kalmar Eco reachstacker med full servicekontrakt fra Andersen & Mørck. De to nye maskinene forventes levert i løpet av neste år og vil komplettere den nåværende flåten bestående av to Kalmar reachstackere og to gaffeltrucker.

Les også: Kalmar Terminal: Kjapp trekkvogn som ikke ble noe av

Viderefører langvarig forhold

Martin Sagen Andersen, leder for økonomi, IT og innkjøp i Andersen & Mørck, uttaler i meldingen at de er glade for å fortsette deres langvarige forhold til det pålitelige Kalmarutstyret og at selskapets fokus på bærekraft nå også har resultert i deres første elektriske reachstacker.

Martin Sagen Andersen (t.v.) i Andersen & Mørck og Christian Raabe i Kalmar Norge er begge glade for å videreføre selskapenes langvarige og god forhold. Foto: Kalmar

Kalmars elektrisk drevne reachstackere har løftekapasitet opp til 45 tonn og er utstyrt med en rekke modulære batterialternativer og ladeløsninger.

– Kalmar Electric Reachstacker er designet for å bidra til å forbedre øko-effektiviteten til våre kunders operasjoner, samtidig som den opprettholder det høyeste nivået av produktivitet og sikkerhet, hevder Christian Raabe, regional salgssjef i Kalmar Norge. Han forteller at de har jobbet med Andersen & Mørck i mange år og han ser nå frem til å videreføre det gode forholdet og også begynne å bygge en øko-portefølje sammen med dem.

Opphav og kilder: Kalmar

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078