23948sdkhjf

Døgnehvileplass: Avtalen med Fugleåsen er forlenget - litt

Døgnhvileplassen Fugleåsen sør for Oslo holder fortsatt åpent, men ikke lenge.

TUNG HVILE: Statens vegvesen har fått forlenget avtalen med Åsland Næringspark Eiendom AS om å leie døgnhvileplassen langs E6 ved Fugleåsen. Avtalen gjelder nå til 1. september 2024.

- Statens vegvesen utlyste før sommeren en konkurranse hvor vi søkte etter tilbydere av døgnhvileplasser i Oslo-området. Den konkurransen ble avlyst i august grunnet svært lav interesse. Vi jobber nå videre med å planlegge en ny konkurranse, med noen endringer som forhåpentligvis vil øke interessen og konkurransen om oppdraget, sier Siv Kilskar i Statens vegvesen Drift og vedlikehold øst.

Langs E6 mellom Moss og Oslo er det akutt behov for både små og store døgnhvileplasser for tungbilsjåfører.

Statens vegvesen lyste ut konkurranse tidligere i år om etablering av flere døgnhvileplasser langs E6 mellom Moss og Oslo. Konkurransen ble avlyst før tilbudsfristen gikk ut fordi interessen var svært lav.

- Jeg regner med at vi tar en markedsdialog på nyåret, hvor vi ber om innspill på aktuelle endringer som kan øke interessen. Hvis vi går for en markedsdialog først, vil det ta noe tid før den nye konkurransen blir utlyst. Endelig beslutning på dette tas i løpet av januar, sier Kilskar.

Opphav og kilder: Tungt.no

Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125