23948sdkhjf

Moelven Limtre permitterer på Vatnestrøm i Agder

Moelven Limtre har i dag sendt ut permitteringsvarsel til 16 medarbeidere ved avdelingen på Vatnestrøm i Agder.

Årsaken er sviktende aktivitet i byggebransjen.

Nyheten om permitteringene kommer få dager etter at Moelven Byggmodul legger ned en produksjonslinje på Hjellum. Her er det om lag 50 ansatte som blir overtallige.

- Dette er en trist beskjed til alle våre medarbeidere på Vatnestrøm, men dessverre har vi ikke et annet valg slik markedsforholdene er om dagen, sier adm.dir. i Moelven Limtre, Rune Abrahamsen.

Tilpasse sviktende etterspørsel

- Vi må nedskalere produksjonen for å tilpasse oss den sviktende etterspørselen. Som mange andre blir vi rammet av en drastisk nedgang i byggeaktiviteten, og vi har ikke sett lignende siden finanskrisen, 

Moelven Limtres avdeling i Agder har 18 medarbeidere på Vatnestrøm. De produserer limtre til byggevarehandelen og industrimarkedet.

16 av de 18 medarbeiderne har i dag fått varsel om permittering i 12 uker. Dette betyr at produksjonen stoppes opp fra og med uke fire.

Normal drift i midten av april

- Slik det ser ut i dag, sikter vi oss inn mot å gå tilbake til normal drift igjen i midten av april. Fram til da vil alle kunder få varene sine levert fra fabrikken vår i Moelv, sier Abrahamsen.

Moelven Limtre har et godt samarbeid med både fagforeningene og NAV for å ivareta medarbeidere som permitteres

Opphav og kilder: Moelven

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078