23948sdkhjf

Ole Bjørnar Lunde og Karianne Evjen nye ledere i Feiring Asfalt

– Dette er en veldig spennende utfordring som jeg gleder meg stort til. Vi er midt i en tid med store miljøutfordringer og jeg ser virkelig frem til å bidra til at Feiring Asfalt jobber smartere, knekker de gode kodene og går i en grønnere retning, sier Lunde.

Lunde har tidligere jobbet over ti år i bygg- og anleggsbransjen og nesten 20 år med organisasjonsutvikling - blant annet fra bistandsbransjen.

– Det jeg liker så godt med Feiring er at det er en sterk kultur for hele tiden å søke nye løsninger og utfordre den tradisjonelle måten bransjen tenker på. Det handler ikke bare om økonomi og aksjekurs, men vel så mye om forskning, utvikling og bruk av teknologi, sier Lunde.

Han er tydelig på at nettopp teknologi blir viktig for å effektivisere og utvikle driften til Feiring i årene som kommer.

– Jeg tror vi skal være så ærlige og si at vi står foran noen tøffe år. Da er det viktig at vi tenker enda smartere enn vi gjør i dag. Vi må gripe fatt i de teknologiske mulighetene som finnes, og bruke det til å jobbe smartere og mer effektivt, sier han.

Ny driftsleder

Karianne Evjen tar også steget opp og inn i rollen som driftssjef for Feiring Asfalt. Hun har jobbet for Feiring i 5 år som prosessoperatør og maskinfører.

– Dette er en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg trives så godt i Feiring Asfalt sammen med den dyktige gjengen som er her. Vi går inn i en spennende tid, med både store muligheter og noen utfordringer. Nå gleder jeg meg til å komme ordentlig inn i jobben og bidra til å videreutvikle driften av selskapet, sier Evjen.

Opphav og kilder: Feiring Asfalt

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Maylin fra Grimstad: - Jeg har alltid hatt en drøm om å kjøre lastebil
Volvo-selger Jan Erik Roset: Du kjente det i tanngarden når den tok i...
SE VIDEO: Her smeller det nesten front mot front for sjåfør Lillestøl
Nye Veier forklarer: - Flere årsaker til raset over E6 i Malvik
Lastebiluhell: E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret
Tunge bro-løft! 120 tonn stål og 400 tonn betong på Bryn fra natt til mandag
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.391