23948sdkhjf

Veidekke med totalentreprise på 163 millioner kroner: Bygger 51 leiligheter for Bovieran i Skien

Skien: Leilighetene i Bovieran Falkum varierer i størrelse fra 54 til 84 kvadratmeter, og beboerne får tilgang til fasiliteter som lounger/sittegrupper, verksted, sportsboder og selskapslokale med kjøkken i tillegg til vinterhagen på 1.400 kvadratmeter med trær, blomster og middelhavsklima året rundt. 

LEILIGHETER, PARKERING OG VINTERHAGE: Byggearbeidene settes i gang i løpet av kort tid med planlagt byggeperiode på 24 måneder. Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for fjerde kvartal 2022. 

- Vi takker for oppdraget og er svært glade for at vi har kommet frem til løsninger som alle parter er fornøyde med i et krevende marked. Leilighetskjøperne som var tidligst ute har måtte akseptere noen tilpasninger for at prosjektet skulle være mulig å realisere. Vi er takknemlige for deres velvilje og for at så mange har stått ved kjøpet sitt, sier distriktsleder Lars N. Hjertås i Veidekke Bygg Vestfold og Telemark.

Bovieran sine leilighetsprosjekter har en særegen sosial profil for en voksen kjøpegruppe (50 +). I Sverige er det så langt bygget mer enn 30 slike prosjekter siden det første ble tatt i bruk i 2009. Veidekke har inngått en nasjonal rammeavtale med om utvikling og bygging av tilsvarende prosjekter i Norge med Bovieran. Falkum i Skien er det første i Norge, mens nye er under planlegging i Kristiansand, Hønefoss og på Kongsvinger.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Veidekke

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094