23948sdkhjf

Bravida kjøper av 100 prosent av aksjene i Viste & Sømme

Bravida satser videre på brann og sikkerhet og kjøper Viste & Sømme AS.

OPPKJØP: Oppkjøpet er et ledd i en strategisk satsning innen fire & security som fagområde, og blir gjennomført 1. februar i 2023. 

– Dette oppkjøpet gjør at Bravida kan tilby gode løsninger innen et av våre viktigste satsningsområder også på Sør-Vestlandet, sier regiondirektør i Bravida Norges region Agder/Rogaland, Trond-Lauritz Larsen.

Avtalen gjelder kjøp av 100 prosent av aksjene i Viste & Sømme AS.

Viste & Sømme AS ble etablert i 1975, med hovedkontor i Stavanger og en avdeling i Bergen. Selskapet omsatte i 2021 for rundt 22 millioner kroner. Tradisjonelt har selskapet  jobbet mot banksegmentet.

– Viste & Sømme AS er kjent som en kvalitetsleverandør innen sikkerhetsbransjen i Stavanger-området. De ansatte innehar kompetanse som blir viktig fremover for å sikre bygg, eiendom og anlegg i den urolige verden vi lever i, sier divisjonsdirektør for Bravida Norges divisjon Kysten, Ronny Øvrevik.

Selskapet har ti medarbeidere samt en kontormedarbeider og en lærling. Viste & Sømme har en sterk posisjon i sitt marked, og de største kundene er store private og offentlige aktører. 

– Tiden var moden for å finne en ny partner som kan sikre Viste & Sømme AS videre lønnsom vekst, sier daglig leder av Viste & Sømme AS, James N. Miller. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Bravida.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078