23948sdkhjf

Building Supply: Hva skjedde? Jo, vi har blitt en del av kraftpakken Tungt.no

Kjære leser. Building Supply er nå del av et fellesskap med svært mange flere lesere, og viktige aktører for byggebransjen.

NÅ PÅ TUNGT: Som leser, bedriftsmedlem og bruker av Building Supply har du kanskje fått med deg at vårt innhold nå er flyttet over til en seksjon av Tungt.no? Vi publiseres nå på linje med anlegg, transport og logistikk.

Endringen er ikke bare ny webadresse, men også at innholdet på Building Supply nå serveres i en kraftpakke av sammenheng!

  • Anleggsbransjen ligger foran byggebransjen i løypen
  • Transportbransje leverer produktene som skal bygges  
  • Logistikkbransjen sørger for at byggproduktene finnes
  • Byggebransjen bygger Norge

Mitt tips nr 1: Ja, det blir mye informasjon - men du kan fortsatt bokmerke byggfanen for å gå rett til Building Supply-nyheter, og du kan bruke våre kraftige søkeverktøy for å finne relevante produkter og leverandører.

NB! Du finner avmeldingsknapp nederst i alle nyhetsbrev.

Kort fortalt: Building Supply leverer daglig de viktigste nyheter om byggmarkedet, byggaktørene og leverandørkjeden.

Mitt tips nr 2: Følg med på vårt daglige nyhetbrev på Tungt. Byggebransjen får ekstra oppmerksomhet på tirsdager og torsdager – og har du glemt noe, sender vi en oppsummering av de beste sakene på mandag morgen.

Både jeg og teamet på Building Supply håper du vil følge oss i vår nye drakt. Og skulle det bli for mye informasjon, minner vi om at det er superenkelt å melde seg av nyhetsbrevene. Du finner avmeldingsknapp nederst i alle nyhetsbrev.
Med vennlig hilsen Haakon Førde, redaktør

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125