23948sdkhjf

Utleiekonferansen: Alle toppfolka samles på Gardermoen i morgen

Høres «utleie» fortsatt litt døllt ut? Ikke om du tar en kikk på deltagerlisten på årets konferanse fra Norsk Utleieforening. Dette er krutt for alle i sektorene bygg og anlegg.

TOPPTUNGT: Utleieforeningen høres riktignok litt vel breiale ut i egenomtalen av konferansen, det skal de ha.

«Utleiekonferansen har etablert seg som bransjens viktigste møteplass – en arena for faglig påfyll og inspirasjon. Og med en utstilling med mange nyheter fra bransjens fremste leverandører!».

Men tar du en kikk på 23-programmet her – og ikke minst deltagerlisten her – er det vanskelig å bestride at ikke leverandørsektorens tyngste kvinner og menn tapetserer lokalene til Clarion Hotel & Congress fra tidlig til seint i morgen.

Og de jakter på både innsikt og business. Eller egentlig «følg pengesporet» som vi i pressen koketterer med når vi prøver å få hull på en sak.

Les våre saker om utleiebransjen her.

De viktigste foredragene tidlig

Viktigste foredrag kommer i mine øyne dermed ganske tidlig på dagen. Riktignok skal Øystein Dørum i NHO foredra om markedsutsikter og prognoser for bygg og anlegg kl. 0950. Men sånt kan man jo lese om i flere oppegående aviser.

Det er vel ingen som kan slå fast at ikke 2023 blir spennende og usikkert?

Dermed er nok foredraget kl 10.10 «Utleiebransjen – oppdaterte tall og fakta» av Odd Arne Gansmo i UCO AS det mest unike av hardcore bissnissinformasjon du kan få høre som du ikke nødvendigvis finner så mange andre steder.

Også styreleder Fredrik Brandal medgir i sin innledning at 2023 blir «spennende». Han velger å pitche det slik:

«Vår bransje har nå sin store mulighet! Til å kunne vise vår kunnskap og kompetanse som vil være med på å bygge en sterkere delingsøkonomi og derved bærekraft, samt jobbe med relevans mot våre kunder slik at de ikke investerer i utstyr og maskiner, men benytter oss som deres partner.

På årets konferanse har vi valgt å se på mulighetene ved nye innovasjoner, bærekraft og hva mangfold vil gi oss. Vi har knyttet til oss foredragsholdere som fra forskjellige ståsteder vil belyse dette og gi oss faglig og inspirerende påfyll.»

Tungt er på plass

Og det med innovasjoner for utleiebransjen er det ingen ringere enn Jo Mortensen, konserndirektør bærekraft og innovasjon, i Skanska Norge som skal fortelle oss kl. 1030.

Videre må vi jo bare prate med Rental Group som blir stadig og stødig større.

Agder Gruppen er en annen aktør «alle» prater om med voldsom vekst på både utstyr, folk og lokasjoner.

For ikke å snakke om Cramo, Ramirent, Renta, Rental One, Naboen......er det fortsatt vekst? 

Tungt.no er på plass for å sondere terrenget for 2023.

Opphav og kilder: En originalartikkel fra Tungt, program og deltagere fra Norsk Utleieforening

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094