23948sdkhjf

Olimb Rørfornying med strålende resultater - og Geir Jensen overtar som daglig leder

Ny daglig leder overtar etter rekordår hos Olimb Rørfornying.

I STERK VEKST: Olimb Rørfornying har hatt en sterk vekst de siste årene. Og resultater!

Rør-selskapet hevder de fikk et resultat før skatt på 83 millioner kroner i 2022, etter en rekordomsetning på 380 millioner.

Det er en margin på over 20 prosent det!

Nå overtar Geir Jensen som ny daglig leder i Olimb Rørfornying AS.

- De siste årene har Olimb Rørfornying hatt en jevn omsetningsvekst. Når jeg nå trer inn som daglig leder er det ikke for å gjøre store endringer, men for å videreføre det som gjør at vi har kommet dit vi er i dag, forteller Geir Jensen.

Mye å spare med gravefrie metoder

Olimb Rørfornying rehabiliterer både offentlige vann- og avløpsledninger og inn- og utvendige rør for privatpersoner. De siste årene har det vært en markant økning i begge markeder.

Økningen i omsetningen for rehabilitering av offentlige ledninger tyder på at flere norske kommuner får øynene opp for rørfornying og fordelene det gir fremfor graving, sier Jensen.

- Vi har også en økende ordreforespørsel for rehabilitering av innvendige rør i borettslag og bygg. Med rørfornying kan både forsikringspremie og kommunale avgifter bli lavere, sier Jensen.

Fortsatt lokal forankring med danske eiere

I 2022 ble selskapet heleid av danske Per Aarsleff A/S, Europas største produsent og installatør av strømpeforinger. Olimb Rørfornying vil fortsatt styre drift og produktutvikling fra hovedkontoret i Råde, som de har gjort siden de installerte den første strømpeforingen i Norge i 1977.

 - Olimb Rørfornying har sine røtter ved hovedkontoret i Råde. Her utvikler og produserer vi egne produkter, og vi vil fortsatt beholde den lokale forankringen i årene som kommer, både i Råde og ved avdelingskontorene våre i Norge, avslutter Geir Jensen.

Ledelsen i Olimb Rørfornying Holding AS er uendret.

Olimb Rørfornying AS har spesialisert seg på å fornye vann- og avløpsrør med minimal inngripen i grunn og bygg. I stedet for å grave opp eller rive ut gamle rør og montere nye, rehabiliterer de rørene på innsiden av det eksisterende rørnettet. Dette gir kortere installasjonstid og mindre belastning for folk, miljø og infrastruktur. Selskapet er den største og eldste aktøren innen rørfornying i Norge. Olimb Rørfornyings danske eier, Per Aarsleff Holding AS, er bransjeledende i Europa.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Olimb Rørfornying.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093