23948sdkhjf

Ny distriktsleder i Veidekke Bygg Bergen er Thor Småbrekke

Avtroppende leder har 30 års erfaring som leder i Veidekke Bergen.

LEDERSKIFTE I VEIDEKKE: Thor Småbrekke tok 1. mars over som distriktsleder for Veidekke Bygg Bergen etter Erlend Bygnes.

Småbrekke har vært sentral i oppbyggingen av Constructa Entreprenør, og overtar nå ansvaret i Bergen etter at Veidekkes oppkjøp av Constructa ble formalisert i november 2022. Erlend Bygnes fortsetter i Veidekke i en ny rolle.

- Erlend har vært tydelig på at han, etter 30 år i ulike lederposisjoner i Veidekke i Bergen, har lyst til å jobbe mer operativt med kunder og prosjektutvikling hvor han tidligere også har lang erfaring. Samtidig får vi en svært erfaren og solid leder i Thor som ny distriktsleder, sier direktør i Veidekke Bygg Vest, Ingmar Austevoll.

Veidekke gjennomførte kjøpet av Constructa i november 2022, og selskapene utfyller hverandre på flere områder. Nå utvides tilbudet til kunder og samarbeidspartnere som en større enhet med økt kompetanse og gjennomføringsevne. Ny ledelse er satt og det jobbes videre med en fusjon av selskapene innen sommeren 2023.

- Vi vet at når vi nå samler Constructa og Veidekke under Veidekke-navnet, så vil vi øke konkurransekraften og attraktiviteten for kunder, samarbeidspartnere og ansatte, sier ny distriktsleder i Veidekke Bygg Bergen, Thor Småbrekke.

Veidekke Bygg Bergen vil ha rundt 350 ansatte med en årlig omsetning på rundt 1,8 milliarder kroner. Egenproduksjon og satsing på egne fagarbeidere står sterkt i begge selskaper, og i underkant av 200 av de ansatte er egne fagarbeidere.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Veidekke

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Utbytterikt for Veidekke som økte omsetningen i 2022
Nytt navn: Anlegg Nordvest AS blir til Allgrunn AS
Blakkesrud bru i Eidsvoll er utbedret
Kjempestreik innen transport – tog, fly og havner rammes
Betonmast bygger for Horten Industripark for 840 millioner kroner
Ådalen Truck AS: Stiler mot 1000 solgte Hangcha-trucker i år
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.125