23948sdkhjf
Del siden

Lavenergisystemer AS

 

Sunt inneklima uten å bygge om boligen.

LUNOS desentral balansert ventilasjonssystem. Uten behov for aggregat eller ventilasjonskanaler som opptar plass i boligen.

En systemløsning for hele huset bestående av romventilatorer montert i yttervegger. Enkelt og praktisk ved fornyelse, rehabilitering og ettermontering.

Høy kapasitet. Varmegjenvinning over 80 % iht. NS-EN 13141-8. Enestående lavt energi forbruk.  Stillegående. Kompakt modell til tynne yttervegger. Effektiv partikkelfiltrering og reduksjon av utvendig støy.

Produsentens nettsider:  www.lunos.de

Lavenergisystemer er pionér innen systemer for bærekraftig desentral boligventilasjon i Norge.

 Vi tilbyr enkle og effektive kvalitetsprodukter som bidrar til økt bokomfort og velvære, kombinert med god energiøkonomi.

 Siden starten i 2012 har vi fokusert på inneklimaløsninger i forbindelse med rehabilitering og oppgradering. Produktene vi leverer anbefales ofte av energirådgivere og kan kvalifisere til støtte fra Enova.

 Med et partnersamarbeid med tyske Lunos, har vi gleden av å kunne levere markedets mest kompakte og diskrete boligventilasjon med høyeste ytelse.

 Desentrale løsninger,  også kalt «romventilatorer», er den raskest økende kategori innen energieffektive ventilasjonssystem med varmegjenvinning i Europa. Prognoseinstitutter spår en eksponentiell vekst i årene fremover. Lunos er den ledende europeiske produsenten.

 Lavenergisystemer er en systemleverandør. Vi tilbyr fleksible og individuelle komplettløsninger. Produktene er også egnet til å bedre inneklimaet i enkeltrom eller grupper av rom.

 Med komplette og balanserte ventilasjonsløsninger henvender vi oss primært til håndverkere. Med et nettverk som inkluderer de fleste regioner i landet, kan vi hjelpe huseiere med å finne erfarne fagfolk. I tillegg leverer vi pakkeøsninger til gjør-det-selv markedet.

 Lavenergisystemer gir ventilasjonstekniske råd, foreslår og dimensjonerer komplette løsninger i enkeltboliger og borettslag/sameier.  Våre medarbeidere har erfaring fra teknologi, byggteknikk og boligventilasjon med ventilasjonstekniske beregninger.

Lavenergisystemer AS
Besøksadresse: Mustads vei 10, Lilleaker
Postadresse: Pb 212 Lilleaker, 0216 Oslo
1366 Lysaker
Norge
Org. nr.: NO998482690
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.062