23948sdkhjf
Del siden

ACT Logimark AS

ACT Logimark, er en del av ACT Gruppen, som eier ACT Logimark (etablert av ingeniør Kjell Erik Mathiesen i 1990) og ACT Logimark Danmark A/S (etablert i 2009). ACT Logimark bygger sin eksistens på å levere kvalitetsløsninger til avtalt tid, og til konkurransedyktige priser. Noen av våre kunder har fulgt oss siden vi leverte våre første merkemaskiner i 1990 – og vi takker for den lojalitet som vises oss.

ACT Logimark er totalleverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere til bedrifter i Skandinavia. ACT Logimark er medlem av bransjeforeninger, og er hovedpartner i GS1 Norway Smart Centre.

Innovasjon
Innovative Solutions har vært selskapets slagord siden starten, og bekrefter selskapets vilje og evne til alltid å kunne levere siste generasjon utstyr og løsninger. I de senere år har selskapet investert vesentlig innen software, og er en ledende leverandør av blant annet løsninger som bygger på bruk av RFID-teknologi, ofte i samspill med for eksempel strekkodeløsninger og GPS-teknologi.

ACT Servicesenter
ACT Logimark har eget servicesenter som følger den skisserte løsning fra tegnebrettet, frem til igangsetting og overlevering. Etter at en løsning går over fra prosjektfase til drift, tilbys løsninger for forebyggende service, løsninger for eventuelle behov for akutt service, samt brukerkurs og kurs for opplæring av vedlikeholdspersonell. 

Totalleverandør
Vi er totalleverandør av hardware og og software, og tar ansvaret fra første prosjektmøte til ferdig installasjon. Dette inkluderer brukeropplæring av operatører. Vi leverer løsninger med hardware og/eller software. All software utvikles av vår utviklingsavdeling for å sikre kvalitet. I enkelte prosjekter deltar vi som underleverandør til våre partnere.

Konsulenttjenester
Med utgangspunkt i vår kompetanse og vår erfaring fra våre fagfelt, opptrer vi ofte som konsulenter for våre kunder og samarbeidspartnere. Slike oppdrag kan vi utføre til timespris eller avtalt fastpris. Det er særlig innen løsninger knyttet til strekkoder, RFID og GPS, at vi benyttes som konsulenter.

ACT Logimark AS
Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Norge
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031