23948sdkhjf
Del siden

Agder Gruppen AS

Agder Gruppen er totalleverandør til tunnel- og anleggsbransjen og har på kort tid vokst til å bli en stor og seriøs aktør i markedet. Vi har knyttet til oss de aller beste i sine fag og streber etter å levere kvalitet i alle ledd.

Sommeren 2015 ble Agder Anleggsenter stiftet av Svein Arne og Else Berit Uppstad. Svein Arne hadde med seg lang fartstid i bransjen, der han etter endt fagbrev som anleggsmekaniker fikk jobb som mekaniker i Skanska. Etter noen år der begynte han i Pon Equipment som mekaniker, der han gikk videre som verksmester og selger. Det ble hele 10 år i Pon-systemet før Svein Arne valgte å starte for seg selv. Agder Anleggsenter startet med 200 kvm på Rigetjønn i Kristiansand og en innleid mekaniker. På kort tid vokste vi ut av lokalene og arbeidsmengden ble så stor at vi måtte ansette flere folk.

Agder Gruppen er en totalleverandør til anleggsbransjen og har på kort tid vokst til å bli en stor og seriøs aktør med avdelinger i Kristiansand, Flekkefjord, Sandnes, Førde, Fauske, Bergen, Drammen, Larvik og Oslo. Selskapet er godkjent maskinbygger med egen produktportefølje samt avdelinger innenfor teknisk, elektro og mekanikk, og er i førersetet innen utvikling og forbedring av tunnel- og anleggsutstyr til vårt segment. Agder Gruppen har i dag over 160 medarbeidere, omsetter for NOK 1 milliard, har kunder over hele verden og er i sterk vekst.

Agder Gruppen AS
Mjåvannsvegen 125
4628 Kristiansand
Norge
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031