23948sdkhjf
Del siden

WENNSTROM SOLUTIONS AND SERVICE AS

Velkommen til markedets bredeste utvalg av produkter for lagring, distribusjon og etterfylling av elektrisitet og drivstoff. Hos Wennstrom har vi smarte og effektive løsninger som utgjør en forskjell for sikkerhet og miljø i dag, samt support og service som sikrer at deres utstyr holder seg i gang.

Vårt oppdrag
Gjennom åpenhet, engasjement og tilgjengelighet skal vi være en positiv forskjell for miljø og sikkerhet rundt drivstoff for transportsektoren i Norden.

Vår visjon
Vi skal være det naturlige valget ved investeringer i og vedlikehold av holdbare drivstoffløsninger og skal sammen med våre kunder, leverandører og andre interessenter forbedre det nordiske miljøet for kommende generasjoner.

Vårt bærekraftsarbeide
Vi skal oppfylle de forventninger og krav som stilles på oss og våre arbeider med stadige forbedringer får å tilføre tydelige verdier slik at kunder foretrekker oss framfor andre.
Vi vil alltid bestrebe etter å minske vårt klimaavtrykk – et arbeide som kjennetegnes av et helhetssyn, forståelse og delaktighet. Vårt grunnsyn preges av omtanke, respekt for hvert enkelt individ samt likestilling. Vi er overbevist om at dette fører til trivsel, utvikling og resultat.

Gjennom å innlemme bærekraft i vår forretningsmodell sikrer vi verdiskapning over tid.

WENNSTROM SOLUTIONS AND SERVICE AS
Sankt Hallvards vei 3, LIER. Postboks 3504
3007 Drammen
Norge

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032