23948sdkhjf

Environmental Systems Manager

Undervisnings region
Norge > Oslo
Periode(r)
Løpende opptakelse

En bevisst holdning til miljøledelse i forskjellige sammenhenger, og fra overordnet strategisk nivå til anvendelse i enkeltstående prosjekter, slår positivt ut på virksomhetsdriften. En ISO 14001-sertifisering setter fokus på hvordan du kan redusere bedriftens miljøbelastning. Erfaringsmessig betyr også en miljøsertifisering et forsterket omdømme, konkurransefortrinn i anbudsrunder og kan ytterligere bidra til flere og mer lojale kunder. Med andre ord sparer bedriften ikke bare miljøet, men også penger.

Som Environmental Systems Manager (CESM) er det ditt ansvar å sikre at miljøledelsessystemet fungerer som det skal, slik at bedriften din jobber så effektivt som mulig. Det er vesentlig at systemet samsvarer med ISO 14001 eller EMAS, juridiske krav, kundekrav og interne krav i bedriften.

En dyktig miljøleder støtter organisasjonen med aktuell innsikt som gir økt lønnsomhet og en minimal miljøbelastning.

Slik blir du Environmental Systems Manager
For å bli Miljøleder fra Kiwa må du fullføre og bestå våre obligatoriske kurs: Miljøledelse 1, Miljøledelse 2 og Systematisk arbeid med ytre miljø og en bedre avfallsbehandling (V100).

Du må også fullføre og bestå et av våre to valgfrie kurs: Kvalitetsledelse 1 - Grunnkurs i kvalitetsledelse eller Ledelsessystemer for arbeidsmiljø og ytre miljø (V120).

Alle våre kurs kan også tas frittstående.

Sertifisering
Sertifisering er frivillig.
Etter gjennomførte og beståtte kurs får du kompetansebevis som Miljøleder fra Kiwa. Dette kompetansebeviset kvalifiserer deg til å bli sertifisert gjennom Norsk Sertifisering AS.

 

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo

Send til en kollega

0.187