23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Miljøleder / Environmental Manager (EM)

Periode(r)
Løpende opptakelse

En dyktig Miljøleder støtter organisasjonen med aktuell innsikt som gir økt lønnsomhet og en minimal miljøbelastning. Som ansvarlig i miljøarbeidet er det derfor viktig at du har kunnskap om ledelsessystemer, samt forståelse for behov og forventninger fra samfunnet og det ytre miljøet.

I Miljølederskolen har vi fokus på sammenhengen mellom miljøprestasjoner og kvalitetstankegang slik at felles forbedringsprosjekter styrker bedriftens kompetanse og gir effektive miljøtiltak.

 Sertifisert Miljøleder
Våre kurs er godkjent av Norsk Sertifisering og danner teoretisk grunnlag for å bli sertifisert Miljøleder / Environmental Manager(EM).

For å bli Miljøleder fra Kiwa må du fullføre og bestå våre obligatoriske kurs: Miljøledelse 1, Miljøledelse 2 og Systematisk arbeid med ytre miljø og en bedre avfallsbehandling (V100).

Du må også fullføre og bestå et av våre to valgfrie kurs: Kvalitetsledelse 1 - Grunnkurs i kvalitetsledelse eller Ledelsessystemer for arbeidsmiljø og ytre miljø.

Alle våre kurs kan også tas frittstående.

Etter gjennomført og bestått kurs får du kompetansebevis som Miljøleder fra Kiwa. 

Sertifisering er frivillig. Innfrir du de kravene iht. Norsk Sertifisering, kan du melde deg opp til eksamenen via oss og få din personlige sertifisering som Miljøleder.

 

 

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.047