23948sdkhjf
Del siden
Selges

Tilbud Linær sliper Poly-PTX 802 HT perfekt til deg som jobber med rustfritt

Pr. stk. NOK 7 512 ekskl. moms
Utløper
15. september 2024
Stand
Ny

Produktinformasjon "POLY-PTX 802 HT lineærsliper"
Oppfinneren av den håndholdte lineære slipemaskinen introduserer sinn nyeste versjon av den kjente POLY-PTX®-serie.

POLY-PTX® 802 HT (høyt dreiemoment) lineærsliper tilbyr et dreiemoment- og ytelsesprofil som så langt er uovertruffen. Det nyutviklede plangiret fordeler trekkraft over ytterligere tannhjul i et sofistikert arrangement, noe som øker alle drivkomponenters motstand mot slitasje og gjør den profesjonelle enheten til en kontinuerlig løper. Eisenblätter har også fornyet skafthåndtaket, og tilbyr det med nye, gummierte innlegg som gir et spesielt godt grep og optimal håndtering under lineærsliping, satengbehandling eller polering, og sikrer jevne sliperesultater som som er helt fri for skygger.

Drivspindelen er av korrosjonsfritt rustfritt stål. Alle slipeverktøy kan festes manuelt uten skruer ved hjelp av en selvsentrerende riflet skrue – nå med roterende beskyttelse. Til og med beskyttelsesdekselet for slipevalsene er betydelig forbedret og er av robust, presis trykkstøping av aluminium som det valgfrie sugedekselet med sine sugehylser kan legges til. Spesiell oppmerksomhet er viet slangeføringen, som gir ledig siderom under arbeid. En ekstra uttrekkbart polykarbonatdeksel beskytter øynene mot flygende partikler under bruk av de ekstra brede sliperullene (opptil 150 mm) fra vårt Eco Smart-system.

Den nye POLY-PTX® 802 HT er designet for lang levetid og verdibevaring og representerer et nytt nivå av kvalitet og ytelse i lineære slipemaskiner.

Egenskaper:
• Skyggefri satengbehandling, børsting, polering av alle metaller (rustfritt stål til ikke-jernholdige metaller) til tre.
• Fjerner sveisesømmer, dype riper, rust, smuss, maling og oksidlag.
• Ekstremt kraftig, slitesterk motor på 1.750 W med et sofistikert planetgir for maksimal kraftoverføring og dreiemoment (høyt dreiemoment) i hele turtallsområdet, 820-3.000 o/min med en tacho-generator for konstante hastigheter, selv under belastning – laget utelukkende i Tyskland.
• Nytt, spesielt ergonomisk skafthåndtak for optimal slipevalsehåndtering.
• Planetgir gir maksimalt dreiemoment og bevarer verdi.
• 19 mm drivaksel i rustfritt stål med doble splines over hele spindelens lengde for slipevalser på opptil 115 mm i diameter og 100 mm arbeidsbredde (freste fleecehjul på opptil 110 mm) – med Eco Smart-adapter, opp til 150 mm arbeidsbredde.
• Stort utvalg av slipeverktøy for dekorativ overflatebehandling.
• Meget finsliping på store overflater takket være den oscillerende slipebevegelsen.
• Maskinvekt kun 2,8 kg.
• Den valgfrie slipebåndvalsen tillater bruk som rørsliper, selv på lukkede rørkonstruksjoner.

Innhold:
1 POLY-PTX® 802 HT basismaskin
1 beskyttelseshette for partikler
1 robust, slagfast plastkoffert
1 ny POLY-PTX® strammeskrue
1 fleecehjul
1 ekspansjonsvalse
1 zirkoniumhylse
1 SC fleece erme

Klikk her for info

 

PR Maskin AS
Fosseikeveien 20
4323 Sandnes
Sandnes
Norge
Org. nr.: NO892452172

Kontaktperson

Eirik Røsand
Daglig leder
+47 51486209 info@prmaskin.no

Send til en kollega

0.047