Bring har kjøpt Espeland Transport

- Både kona og jeg har rundet 60, dessuten tror vi det blir bra å ha Bring i ryggen for videre vekst, sier Inge Espeland.

Inge Espeland foran en av sine biler.
Inge Espeland foran en av sine biler.
Sist oppdatert

Posten Norge kjøper Espeland Transport i Alvdal. Selskapet har rundt 60 ansatte og 50 biler. - Det er i grunnen flere årsaker til dette, forteller Inge Espeland da tungt.no ringer like etter at nyheten ble gjort kjent. Avtalen ble nemlig underskrevet mandag morgen klokken 9.00.

Kan tilby mer med Bring i ryggen

- Både kona mi og jeg har passert 60 år og ingen av barna ønsket å ta over for å drive videre. Dessuten ønsker vi egentlig å vokse videre. Med Bring i ryggen kan vi nå nye mål. Vi har bare hatt egne avtaler og i enkelte tilfeller står vi dermed utenfor. Nå kan vi tilby så mye mer, forteller Espeland.

- Det har vært viktig for oss å ha en organisasjon som kan videreutvikle det vi har skapt. Bring har lovet å ta godt vare både på firmaet og de ansatte, sier han og tillegger at prosessen har tatt omkring ett år.

Espeland Transport på Alvdal i Hedmark er eid og ledet av Inge Espeland som har bygget opp selskapet siden 1995. Selskapet tilbyr generell langtransport i tillegg til bulktransport.

Alle ansatte fortsetter i Bring etter oppkjøpet og Inge Espeland skal også fortsette som leder av selskapet, heter det i en pressemelding Bring har sendt ut.

Oppkjøpet forutsetter godkjenning fra Konkurransetilsynet.

- Espeland Transport er et solid selskap med et godt tilbud til kundene. Dette kompletterer dagens virksomhet i Bring og styrker vår posisjon i Hedmark. Vårt kjøp av selskapet vil gi positive effekter for kunder av både Espeland Transport og Bring, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.
- Espeland Transport er et solid selskap med et godt tilbud til kundene. Dette kompletterer dagens virksomhet i Bring og styrker vår posisjon i Hedmark. Vårt kjøp av selskapet vil gi positive effekter for kunder av både Espeland Transport og Bring, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge. Foto: Svein-Ove Arnesen

Denne saken ble første gang publisert 02/05 2016, og sist oppdatert 06/04 2017