Dette leste vi mest i 2016

Disse sakene toppet lesestatisikken i 2016
Disse sakene toppet lesestatisikken i 2016
Sist oppdatert

Hva er det vi leser mest av? Enkelte nyheter blir godt likt. Det samme gjør firmareportasjer og saker om menneskene i transportbransjen. Her er topplisten om mest leste saker i 2016:

Mest leste sak 1:

En av de mest leste sakene gjennom hele fjoråret kom litt på tampen. Det var desember-bomben om at Markussen Transport mistet Tine-kjøringen etter 76 år.

Mest leste sak 2:

Like bak i antall lesere var saken om en Bring-Transport som ble stanset på Jessheim. Det dreide seg om et tyrkisk vogntog som hadde magnet på gearkassa, kjørte med ABS-bremsene koblet ut og manglet tillatelse for å kjøre i Norge.

Mest leste sak 3:

Tredje mest leste sak på tungt i fjor var en kommentar fra oss i redaksjonen. Mens vi forholder oss rent objektive i de ordinære sakene, tillater vi oss å snakke rett fra leveren i våre egne ledere i bladene og på nett. Denne saken viser hvordan sjåførene ofres for lovbrudd, mens de ansvarlige går fri.

Mest leste sak 4:

Fjerdeplassen dreier seg ikke om avdukningen av den nye Scaniaen - neida. Den dreier seg om når avdukningen skal finne sted. I sommer ble det nemlig klart at avdukningen skulle skje i august.

Mest leste sak 5:

Mens femteplass i realiteten er en gammel sak som har levd lenge. Det er artikkelen om at man i Frankrike truer med bøter på opp til 250.000 for å ta ukehvilen i hytta. Saken ble skrevet i 2014 og popper opp på sosiale medier med ulike mellomrom.

 

Denne saken ble første gang publisert 02/01 2017, og sist oppdatert 06/04 2017