23948sdkhjf

Feirer 50 år med MAN ved å kjøpe ny MAN

I 2014 kunne firmaet Terje Tandberg Transport AS feire 50 års jubileum med MAN lastebiler. Og det kan vel knapt tenkes en bedre måte å feire et slikt jubileum på enn å motta enda en MAN, denne gangen med MANs nye kraftstykke av en toppmotor – D38!

Terje Tandberg Transport AS holder til på Geithus i Modum. Det har tidligere gått mye i papirtransport, men i de senere år har de også spesialisert seg på transport av farlig gods (ADR transport). Kranbiler og noe maskinutleie hører også til tilbudet.

Terje Tandberg driver i dag firmaet sammen med sin sønn Audun.

Terjes far, Gunstein Tandberg, kjøpte i 1964 en MAN 650 snutebil og innledet altså et samarbeid som så langt har vart i 50 år. Et av firmaets mottoer er «Alltid tilgjengelig».

For å leve opp til et slikt motto er man avhengig av pålitelige arbeidsverktøy, og det er derfor gledelig å se at Tandberg har valgt å satse på MAN i så lang tid.

Tidlig i desember 2014 kunne Terje Tandberg motta den nyeste tilveksten til bilparken, nemlig en TGX 26.560 6x2 LLS trekkvogn som skal settes inn i ADR transport.

For å markere jubileet ble selve overrekkelsen gjennomført i MAN Truck Forum ved MANs fabrikk og hovedkontor i München. Terje Tandberg hadde tatt med seg familie for å motta den nye bilen.

Der ble de ivaretatt av representanter fra hovedkontoret til MAN Truck & Bus samt administrerende direktør Bård Stenberg fra MAN Truck & Bus Norge AS. Bilen skal gjennom noen tilpasninger før den så settes i trafikk i Norge. Steinar Robsahm Berg i Drammen har solgt bilen.

MANs nye toppmotor D38 ble introdusert under IAA messen i Hannover i september 2014.

Vi gratulerer!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094