Vi har mye spennende på gang

Helene Norman-Dupuy er ansvarlig for salg av vare- og lastebiler i Norge fra 1. september.

Helene Norman-Dupuy er ny Country Manager for Iveco i Norge.

Foto: IVECO
Helene Norman-Dupuy er ny Country Manager for Iveco i Norge. Foto: IVECO Foto: Iveco
Sist oppdatert

- Jeg gleder meg stort over å bli en del av IVECOs team. Vi har mye spennende på gang. Vi skal fortsette utviklingen av IVECOs biogassbiler hvor vi har en ledende posisjon når det gjelder miljøvennlige gassmotorer på et marked med stadig større fokus på bærekraftig transport, og vi vil fokusere på markedets beste program av varebiler for både gass og diesel. Jeg gleder meg også til å jobbe med den kommende lanseringen av den elektriske lastebilen NIKOLA, sier Helene Norman-Dupuy, i en pressemelding.

Fornyer hovedkontoret

Men det er ikke bare på produktsiden IVECO ligger i forkant. På det norske hovedkontoret i Bærum er man i full gang med nyrenovering av hele anlegget.

Etter flere lederstillinger er nå Helene Norman-Dupuy på plass hos Iveco.
Etter flere lederstillinger er nå Helene Norman-Dupuy på plass hos Iveco. Foto: Iveco

- Vi kommer til å få et toppmoderne fullservice-anlegg for både salg og verksted, og jeg er overbevist om at våre kunder kommer til å sette pris på anlegget, fortsetter Helene Norman-Dupuy.

Helene Norman-Dupuy er 47 år og har erfaring fra som Dealer Business Area Manager hos Volvo Penta, kommunikasjonsdirektør hos DB Schenker, og nå sist kommer hun fra en stilling som direktør for salg og ettermarked hos Cinderella Eco Group AS.

IVECO Norges mangeårige salgssjef Rolf Eriksen har bestemt seg for å pensjonere seg etter en 28 år lang og fremgangsrik karriere hos IVECO. Rolf Eriksen vil bistå Helene i den nye rollen frem til han går av med pensjon ved årsskiftet.