Klinker til med transportmesse i Bergen

Bergen Sjåførklubb gir seg ikke så lett.

- Vi kommer tilbake med mer informasjon på vårparten, lover Ole Gunnar Tuft. Det jobbes med ulike partnere og vi skal sørge for et knallgodt opplegg for sjåførene, avslutter han.
- Vi kommer tilbake med mer informasjon på vårparten, lover Ole Gunnar Tuft. Det jobbes med ulike partnere og vi skal sørge for et knallgodt opplegg for sjåførene, avslutter han. Foto: Svein-Ove Arnesen
Sist oppdatert
MAN med overblikk. Dette bildet ble tatt på den første messen i 2009 og er blitt et lite varemerke for gjengen bak messen.
MAN med overblikk. Dette bildet ble tatt på den første messen i 2009 og er blitt et lite varemerke for gjengen bak messen. Foto: Frode Tellevik

Bergen Sjåførklubb gir seg ikke så lett. Som kjent har klubben arrangert transportmesser i Bergen siden 2009. I år inngikk de et samarbeid med en teknisk arrangør, men dette samarbeidet havarerte og klubben trakk seg. Det ble derfor ingen ren transportmesse i Bergen i år.

Les også: Messen i Bergen hemmet av krøll

Det hele ble istedet en ren anleggsmesse.

Men den som gir seg har tapt. Nå går klubben ut med melding om at man bør sette av 15. og 16. september neste år. Da skal de nemlig klinke til med messe slik som de tidligere har gjort.

På fredagen vil det bli konvoi fra Kokstad til Eikås. Selve messen blir holdt på Eikås motorsenter forteller Ole Gunnar Tuft i Bergen Sjåførklubb. Han lover parkeringsmuligheter og gratis frokost til de som bor i bilene fra fredag til lørdag. Også NMK Bergen er involvert, men stort utover det er det for tidlig å informere om. Det som er sikkert er at messen skal hete Transportmessen Vest. Det er fordi det kommer utstillere og påbyggere fra hele vestlandet, avslutter Tuft som lover mer informasjon utover våren.

Denne saken ble første gang publisert 01/11 2016, og sist oppdatert 06/04 2017