23948sdkhjf

Brukte lastebil som rambukk:: Stjal Volvo fra Scania

Natt til torsdag ble en Volvo stjålet fra Scanias bruktbillager på Kløfta. Deretter gikk ferden til Expert på Kløfta der lastebilen ble brukt til å rygge ned en vegg. I skrivende stund leter Politiet etter lastebilen og tyvene.

Lastebilen det er snakk om er en hvit Volvo FM12 Globetrotter med plan og kran montert bak hytta. På sidene står det Byggmakker Kirkenes og registreringsnummeret er KH23093. Etter å ha startet lastebilen, ratter tyvene bilen mot den låste porten ved Scanias bruktbillager og demosenter. Raskt og effektivt kjøres Volvoen rett gjennom porten og forsvinner. I følge Romerikes Blad skal det også ha blitt observert en hvit kassevogn i forbindelse med brekket.

-Tyvene har stjålet lastebilen fra vårt bruktbilsenter og brukt lastebilen som rambukk for å forsere den låste porten. Bilen skulle vi selge for en kunde, sier Tom Ola Bjerkestuen ved Scanias demosenter på Kløfta til TransportMagasinet.

Kort tid etter at bilen ble stjålet og brukt som rambukk for å komme ut fra Scanias anlegg på Kløfta, ble den på ny brukt som rambukk - denne gang for å bryte seg inn i Romerikssenteret på Kløfta. Der var målet å komme seg inn til Expert. Dette klarte de ved å rygge ned en vegg. Til RB.no sier Roger Sunde, varehussjef hos Expert Kløfta, at de ikke tror tyvene har fått med seg mye, men at de materielle skadene på bygget er store.

Vet du noe om denne saken, eller har sett den stjålne lastebilen så ta kontakt med Politiet omgående. Se videoen nederst i artikkelen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078