Tyveriraid av lastebiler!

Ikke før har vi etterlyst en stjålet lastebil, før vi får melding om den neste.

Har du opplysninger om denne bilen? Ta kontakt med Magne hos Royal Distribusjon på tlf. 63 84 22 33, eller ring politiet.
Har du opplysninger om denne bilen? Ta kontakt med Magne hos Royal Distribusjon på tlf. 63 84 22 33, eller ring politiet.
Publisert Oppdatert

Vår etterlysning av den spesielle lastebilen til Ove Schreckenberger som ble stjålet fra Volvo på Jessheim har engasjert voldsomt. Svært mange har delt artikkelen på sosiale medier og vi tipper at mange er på utkikk etter bilen hans.

Les også: Stjålet kranbil!

Nå ser det ut til at det har vært et aldri så lite tyveriraid i Jessheim/Gardermoen-området i helga som var. Nå har vi nemlig fått inn melding om nok en stjålet lastebil til redaksjonen.

- Det har tydeligvis vært et lite raid på Romerike. En av våre biler ble stjålet på lørdag 2. februar rundt klokka 05.45 på vår parkeringsplass på Skjetten. Vi har GPS-sporing på bilen, men den har de koblet ut når de tok bilen. GPS´n sendte siste gang herfra på morgenen 05.45 når de tydeligvis har koblet bilen.

Bilen har blitt observert på dagen, rundt ved Ikea Furuset da noen bekjente av oss så bilen. Ellers har den passert bomringen på E6 ved Alnabru kl. 21.30 og gjennom bommen ved Moss

Kl 23.30. Skulle noen ha opplysninger om bilen mottas disse med takk, sier Magne Tveter, transportleder hos Royal Distribusjon AS.

Bilen det er snakk om er en hvit 2008 Volvo FM 380 6x2 med distribusjonsskap med hel sideåpning på venstre side, og utstyrt med løftelem. Ingen synlige skader på skapet, og firmadekor på sider og i lyskasse på taket. Disse er sikkert fjernet for lengst. "Spesielle kjennetegn" er en litt grom eksoslyd grunnet en eksoslekkasje.

Har du opplysninger om denne bilen? Ta kontakt med Magne hos Royal Distribusjon på tlf. 63.84.22.33, eller ring politiet.