Kjøp traktor fra A-K og vinn en varebil

Alle næringsdrivende som kjøper en ny New Holland eller Case IH traktor fra A-K maskiner mellom 1. januar og 15. juni i 2012 kan samtidig sikre seg en ny gårdsbil. Blant alle kjøpere av de to traktormerkene inkludert G3-garanti, vil A-K maskiner nemlig trekke ut to vinnere som vil få en Peugeot Partner til odel og eie.

Bilene det er snakk om er to nye Peugeot Partner modeller som vil bli dekorert med henholdsvis New
Holland og Case IH design

Bilene det er snakk om er to nye Peugeot Partner modeller som vil bli dekorert med henholdsvis New Holland og Case IH design

Publisert Oppdatert

Vi synes det er artig å kunne gi en ekstra oppmerksomhet til våre kunder som kjøper ny traktor med G3 garanti og signerer serviceavtale med A-K maskiner i perioden fra 1. januar - 15. juni 2012, og håper at dette er noe som vil skape energi og sette ekstra fokus på vårt selskap som en profesjonell leverandør, sier adm. direktør Gunnar Thorud i A-K maskiner.

Bilene det er snakk om er to nye Peugeot Partner modeller som vil bli dekorert med henholdsvis New Holland og Case IH design.

De to bilene vil bli brukt litt i forbindelse med spesielle markedsaktiviteter i gjennom våren før de blir loddet ut og gitt bort under vår årlige A-K Mart´n på Kløfta som er den 16.juni.

Deretter vil vinnerne få kjøre bilene med dekor i en periode før vi tar dem inn igjen og fjerner dekoren før kundene får dem tilbake til odel og eie.

Den spesielle kampanjen er et samarbeidsprosjekt mellom A-K maskiner og Peugeot Norge. Bilene som loddes ut, kommer med grå metallic lakk, 90 hk dieselmotor og litt ekstra utstyr som gjør at de blir tøffe å se på og praktiske å bruke, sier Gunnar Thorud.