Nye produkter til Vei og Anlegg

Gjerstad har med umiddelbar virkning tatt over AG Mekanikks produkter Kombiklo og Sorteringsklo.

JetWash hjul- og understellsvasker.

JetWash hjul- og understellsvasker.

Publisert Oppdatert
Tor Kjetilson Moe (t.v.) og Gjerstad overtok nylig produktene Kombiklo og Sorteringsklo fra AG Mekanikk. Gunstein Aasbø har stått for produksjon og salg av produktene.

Tor Kjetilson Moe (t.v.) og Gjerstad overtok nylig produktene Kombiklo og Sorteringsklo fra AG Mekanikk. Gunstein Aasbø har stått for produksjon og salg av produktene.

I følge daglig leder Tor Kjetilson Moe kan dermed Gjerstad tilby et komplett produktprogram innen klo og grip for maskiner fra 4 til 35 tonn.

- Produktene fra AG Mekanikk har fått ett velfortjent godt rykte hos krevende norske entreprenører, uttaler Gunstein Aasbø, som til nå har stått for produksjon og salg.

- Vi er veldig fornøyde med å ta over et produkt som er utviklet i tett samarbeid med våre kunder, og som er kjent for å være en av de beste redskapene på markedet, sier Tor Kjetilson Moe. Kombikloa vil bli levert i fire forskjellige utgaver, mens Sorteringskloa vil komme i to varianter. På Vei og Anlegg vil de to nye produktene bli å finne på standen til Gjerstad.

Gjerstad har også inngått en avtale med en østerriksk produsent av hjul- og understellsvasker for anleggsbransjen. I følge Gjerstad er kravene til renhold på anleggsplassen stadig økende, og selskapet ønsker å kunne tilby et produkt som enkelt kan tilpasses kundens behov og utfordringer.

Skikkelig spyling

- Med denne vaskeren får anleggsbilene en skikkelig spyling av hjul og understell før de skal ut av anleggsområdet. JetWash-anlegget har den store fordelen at det er enkelt å flytte samtidig som det har stor kapasitet og er svært effektivt. Hele anlegget er konstruert med tanke på at det skal være mobilt, driftssikkert og enkelt å vedlikeholde, heter det i en pressemelding fra Gjerstad. Produsenten i Østerrike har lang fartstid i bransjen og har levert et stort antall anlegg i Mellom-Europa.

- Begge disse nye produktene passer veldig godt inn i vårt sortiment og vil være med på å styrke vår posisjon i markedet, avslutter Tor Kjetilson Moe, som ser fram til spennende dager på Hellerud.