Bensin- og dieselprisene i Aust-Agder synker

Publisert Oppdatert

I følge Agderposten koster en liter diesel nå 9,95 på Esso Stoa Veiservice.

- På onsdag begynte prisene å synke. Prisene har sunket fra i overkant av 12 kroner og ned til 9,95 fra onsdag og til i dag, sier Erling Berga som er ansatt på Esso Stoa Veiservice.

Bensinprisen på stasjonen ligger på 10,35 kroner per liter, og det er langt fra det eneste stedet i Aust-Agder det er blitt billigere for drivstoffet den siste tiden.

På Statoil Krysset Arendal ligger bensinprisen på 10,35 kroner per liter, mens dieselprisen ligger på 9,99 kroner per liter. På Statoil i Tvedestrand koster dieselen også 9,99 kroner per liter, mens det koster 10,43 kroner per liter bensin.

På Statoil Grimstad er både dieselprisen, samt bensinprisen noe høyere. Bensinen koster 10,72 kroner per liter, mens dieselen koster 10,33 kroner per liter.

Ved Esso Risør koster det 10,79 kroner per liter bensin, mens dieselprisen ligger på 10,39 kroner.

Torill Kjetså, som er ansatt ved Esso Hornnes Veiservice, forteller at prisene på bensin og diesel har sunket noe de siste ukene. Der koster det 10,65 kroner per liter bensin, mens dieselen koster 10.75 kroner for literen.

- Vi har får flere kommentarer fra kundene angående prisene, men mange påpeker at det er billigere langs kysten. Det har nok noe med konkurrasen å gjøre, sier Kjetså.