23948sdkhjf

Dobbelt for Posten

Nylig leverte den nederlandske påbyggeren Van Eck to dobbeldekkere til Skandinavia. Den ene gikk til svenske Posten mens den andre gikk til Posten I Norge. Begge hengerne skal benyttes til å transportere post som lastes i små, lastebur på hjul.

Trailerne er 17 meter lange og 4,5 meter høye, mens dobbeldekket har en innvendig høyde på 2x2 meter. Frontveggen er forøvrig utstyrt med ekstra forsterkning.

Lasterampa er spesialtilpasset for å kunne heises opp og ned i lukket posisjon, etter ønske fra kundene. Dette gjør at trailerne passer perfekt i kombinasjon med lasteutstyr some er stasjonert på lasterampene.

Trailerne har hver en kapasitet på 76 EUR-paller med en høyde på to meter. I følge pressemeldingen skal hengerne også benyttes i et prøveprosjekt med 32 meter lange kjøretøykombinasjoner i Sverige.

I samme pressemelding står det at dette er første gang dette skjer, men det medfører ikke riktighet. Allerede i oktober skrev vi om et tilsvarende prosjekt i Sverige som ble gjennomført av Schenker i samarbeid med blant annet Volvo.

Les også: 32 meters vogntog: "Ingen stor forskjell"

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109