Iveco på offensiven i Norge

Iveco går på offensiven i Norge og bygger nå ut sin organisasjon ytterligere for tunge kjøretøy – Stralis og Trakker.

Publisert Oppdatert

- Vi håper med denne satsingen å få enda flere av Ivecos lastebiler ut på veiene, samt at salg av tunge kjøretøy i sin alminnelighet kan styrke Ivecos posisjon på det norske markedet, sier Gunni Mikkelsen, administrerende direktør for Iveco Norge AS.

Ivecos nye tungbil-organisasjon er nå på plass, og det innebærer at Iveco Stralis og Iveco Trakker fra nå av er representert med salgsansvarlige transportkonsulenter i Nord-Norge, Trøndelag, Rogaland og på Østlandet (Sarpsborg, Oslo, Bærum, Drammen, Porsgrunn). Ansvarlig for Hordaland og Agder vil være på plass i løpet av sommeren.

- Iveco er en av Europas største lastebilprodusenter, og med vår lange tradisjon og solide erfaring med tunge kjøretøy innebærer det at vi kan tilby kundene lastebiler av høyeste kvalitet og med størst mulige produktivitet, fortsetter Gunni Mikkelsen.

En annen viktig del i Ivecos satsing på tunge kjøretøy er at det allerede finnes et etablert og kompetent servicenettverk i Norge.

Iveco arbeider kontinuerlig med å utvikle og forbedre servicenettet av autoriserte Iveco-verksteder og -forhandlere. Som et ledd i tungbil-satsingen i Norge har Iveco nylig inngått full range-avtaler med følgende leverandører av verkstedstjenester og serviceytelser:

E18 Truckcenter AS, Kjørholtveien 23, 3940 PORSGRUNN

I Telemark har Iveco allerede forhandleren Telemark Lastebil AS, som fortsetter som før med salg og service på Iveco Daily. Kontrakten med E18 Truckcenter er et supplement, spesielt med tanke på tunge biler og biler i mellom-segmentet.

Ritek AS, Rinnleiret, 7600 LEVANGER

Det er en stund siden Iveco har vært representer i Nord-Trøndelag, men nå har Iveco fått et fast holdepunkt i Levanger. Ritek er en meget allsidig leverandør av verkstedstjenester og serviceytelser til alle typer nyttekjøretøy.

Lastebilsenteret Trøndelag A/S, Heggstadmoen 1, 7080 HEIMDAL

I Trondheim har Iveco allerede forhandleren Bilcentrum AS, som fortsetter som før med salg og service på Daily, samt lette EuroCargo. Kontrakten med Lastebilsenteret Trøndelag (LBST) er et supplement, spesielt med tanke på tunge biler og biler i mellom-segmentet.

Rutebileiernes Standardiserings - Aksjeselskap, (RSA) Øvre Eiker vei 77, 3048 DRAMMEN

RSA har nå inngått en avtale med Iveco om å ha ansvaret for service og vedlikehold på hele Ivecos norske modellprogram, altså alt fra Daily varebiler via mellomklasse-lastebilen EuroCargo og opp til de tyngste modellene Stralis og Trakker. Kundene i regionen vil oppleve dette som positivt og vil få et fortsatt godt kundeforhold.

Hele Ivecos modellutvalg er representert på TransportMessa på Gardermoen fra 11. til 13. juni.