VT Gruppen kjøper Øst Kran & Transport AS

Enger & co ser for seg en betydelig vekst i årene som kommer.

- Med dette kjøpet får vi en meget god partner for å sikre videre vekst, sier Jonny Enger (t.v.) i en pressemelding. Både han og Thomas Fredriksen i Øst Kran tror det nye selskapet vil stå godt rustet i kampen om større oppdrag fremover.
- Med dette kjøpet får vi en meget god partner for å sikre videre vekst, sier Jonny Enger (t.v.) i en pressemelding. Både han og Thomas Fredriksen i Øst Kran tror det nye selskapet vil stå godt rustet i kampen om større oppdrag fremover. Foto: Weibull
Sist oppdatert

VT Gruppen har kjøpt en majoritetsandel i Øst-Kran AS, og slår sammen sitt kranbilselskap Veikran AS med Øst Kran AS. Det nye kranselskapet vil bli en stor aktør i det sentrale østlandsområdet innen kranbiltjenester og tilhørende oppgaver.

Eier av Øst Kran, Thomas Fredriksen, vil ha en eierandel i det nye selskapet på 20 prosent, mens VT Gruppen, som kontrolleres av Jonny Enger, vil eie de resterende 80 prosent.

Samlet omsetning for de to selskapene vil være nærmere 80 millioner kroner i 2016 og vil ha en flåte på ca. 40 biler og 50 ansatte. Selskapet ser for seg en betydelig vekst i årene som kommer.

De to selskapene vil formelt slås sammen på nyåret og hete Veikran.

Denne saken ble første gang publisert 21/10 2016, og sist oppdatert 06/04 2017