23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch introduserer ny generasjon av liten MINK MM

Busch Vacuum Solutions introduserer nye MINK MM tørre klo vakuumpumper. Den nye generasjonen utmerker seg med minimale driftskostnader, lavt energiforbruk og redusert CO2-avtrykk gjennom redusert behov for råmaterialer. Pumpene har et tredelt hus for raskere og enklere vedlikehold samt et spesielt verktøy for oljeavtapping.

De nye kompakte MINK MM pumpene er 15 % lettere enn forgjengerne. Pumpene er også tilgjengelige som Aqua-versjoner eller med et IoT-sett. De kan for eksempel brukes innen det medisinske feltet og næringsmiddelindustrien, til vakuumpakking og pneumatisk transport, og i maskinbygging, trebearbeiding og plastindustrien. De nye MINK MM 0182 / 0142 / 0104 / 0084 A er forbedrede versjoner av den gjennomprøvde MINK MM 1142 / 1102 /1144 / 1104 BV.

Til tross for at de er ca. 15 % lettere i vekt, er de like robuste og tilbyr samme ytelse som forgjengerne. Siden tilkoblingene også er på samme sted, kan den nye vakuumpumpen enkelt erstatte de eldre versjonene 1:1, selv i vakuumsystemer. Takket være den gjennomprøvde tørre og berøringsfrie vakuumteknologien er de nye MINK MM-ene spesielt effektive og nesten vedlikeholdsfrie. Med det nye designet av tredelte hus bidrar dette til enklere tilgang for service og vedlikehold, noe som bedrer effektivtiteten ytterligere. 

I tillegg er avløpet for olje optimalisert. Et spesielt verktøy for avløp av olje hindrer at oljen renner inn i huset ved avløp.
Vakuumpumpene egner seg for et bredt spekter av bruksområder i næringsmiddelindustrien, sykehus og helseinstitusjoner, samt i trebearbeiding for å klemme på CNC-maskiner. Pumpene er også egnet i mange andre bransjer som ønsker å forbedre prosessene og redusere energikostnadene.

De nye MINK MM 0182 A og MINK MM 0142 A er designet for bruksområder i det grove vakuumområdet med et redusert endelig vakuum på opptil 40 hPa (mbar), mens de nye MINK MM 0104 A og MM 0084 A er designet for et vakuumnivå på opptil 60 hPa (mbar). Vakuumpumpene kan leveres med et inntaksfilter eller en vakuumavlastningsventil, og kan ettermonteres med IoT-settet fra Busch for overvåking. For bruksområder i fuktige miljøer er de nye vakuumpumpene også tilgjengelige i Aqua-versjoner med korrosjonsbestandig Aqua-belegg. Disse kan utstyres med et spesielt filter og kondensatdrenering.

Har du spørsmål om våre nye MINK MM, ta kontakt med oss og vi hjelper deg gjerne.  

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.047