23948sdkhjf

Norconsult satser stort i Nord-Norge og søker mer enn 40 nye medarbeidere

REKRUTTERER: Norconsult søker etter folk innen de aller fleste fag til kontorene i Nord-Norge.

- Med stadig mer utfordrende oppdrag hvor det er større krav til både digitale og bærekraftige løsninger, ser vi nå et behov for å styrke laget vårt ytterligere i Nord-Norge, sier regiondirektør Nord, Roy Nyheim.

Med over 70 kontorer i Norge, har Norconsult vektlagt viktigheten av lokal og kortreist rådgivning som en del av strategien. I tillegg til å ha mulighet til å jobbe med lokale prosjekter og dyktige fagmiljøer på tvers, har man merket at flere har lyst å flytte tilbake og hjem til regionen.

– Først og fremst har man jo spesielt de siste årene sett at det er fullt mulig å sitte på et relativt lite lokalkontor og samtidig være en del av Norges største tverrfaglige miljø, sier Nyheim.

Kombinasjon av ingeniørfag, arkitektur og digitale løsninger både for lokale og større nasjonale prosjekter er uproblematisk. Her i Nord jobber vi mye for lokale oppdragsgivere, men vi deltar også på store prosjekter ellers i selskapet, sier Nyheim.

Norconsult ble i november kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver av yrkesaktive ingeniører. Rangeringen av Norges mest attraktive arbeidsgivere er basert på denne målgruppens karrierepreferanser, og gjennomføres av Universum hvert år.

- Vi tror fagmiljøet og våre prosjekter både lokalt og nasjonalt, er attraktivt for de som ønsker å jobbe i rådgiverbransjen. Vi tror utfordrende oppgaver bidrar til at Norconsult er en arbeidsplass hvor folk ønsker å bli, sier Nyheim. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Norconsult.

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094