23948sdkhjf

Vestlandske Eviny tar strømmejobben med å lade utleiemaskinene fra Pon

TUNGT SAMARBEID: Eviny er et av Norges større energi- og teknologikonsern, og produserer energi fra 39 vannkraftverk på Vestlandet. Eviny er eid av 17 vestlandskommuner, Statkraft samt to lokale kraft- og elektrisitetslag.

Så du har kanskje gjettet det alt, vi snakker om tidligere BKK.

Z-Rent er på sin side Pon Rental sin utleiesatsning av utslippsfrie anleggsmaskiner - og de har jaktet på en partner for å lykkes med elektriske anleggsmaskiner.

Partners in el

- Den partnere fant vi i Eviny, som har markert seg på batterier, lading og mobil energi til bygg- og anleggsbransjen, skriver Morten Tarlebø, operational manager i Pon Rental, i dagens pressemelding.

Pon Rental tilbyr elektriske gravemaskiner og hjullastere fra ulike merker som Caterpillar, Kubota, Giant og Wacker Neuson i sin utleieflåte.

Men en av utfordringene med elektriske anleggsmaskiner er tilgangen til stabil og tilstrekkelig strøm i strømnettet.

Mobilt når det trengs

- Dette kan være spesielt utfordrende i områder hvor det er sprengt kapasitet i strømnettet, eller steder hvor det ennå ikke er bygget ut tilstrekkelig med strøm. På slike steder tilbyr vi mobile batterier som gjør jobben enklere, sier Espen Wold i Eviny Mobil Energi.

Eviny kan levere mobile batterier og noen av verdens raskeste hurtigladere fra 200kW og oppover som kan lade både anleggsmaskiner, biler og tyngre kjøretøy.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Eviny

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079