23948sdkhjf

NCC har hatt årets «Awareness Day» for trygge bygge- og anleggsplasser

Under arrangementet i Brenneriveien i Oslo deltok NCCs styremedlem Daniel Saraj. På samlingen på Lierskogen Asfaltfabrikk, deltok Grete Aspelund, Head of NCC Industry.

STOPP OPP OG TENK SIKKERHET: For 13. år på rad arrangerte NCC konsernet sin årlige Awareness Day, der NCCs 12.500 ansatte i Norden stanser arbeidet og fokuserer på sikkerheten i arbeidet.

Det skriver NCC i en pressemelding.

Kanskje flere burde følge deres eksempel, med å stoppe opp å tenke sikkerhet?

Sikkerhet klokka ni, landet rundt

Årets Awareness Day i NCC var den 6. september og skulle fremme en styrket sikkerhetskultur.

Styremedlem Daniel Siraj deltok i diskusjonene under NCCs Awareness Day på deres Building-prosjekt i Brenneriveien.

Rundt på NCCs prosjekter, kontorer og lokasjoner landet rundt samlet ansatte seg til det samme klokkeslettet til diskusjon og refleksjon for en styrket sikkerhetskultur i selskapet.

Både Daniel Siraj og Roger Nygård, Head of NCC Building Norway, deltok under Awareness Day-arrangementet i Brenneriveien i Oslo der NCC bygger 209 studentboliger for Studentsamskipnaden i Oslo (SiO).

Fra samlingen på Lierskogen Asfaltfabrikk

På fabrikken jobber det to-tre personer på skiftet og det er til tider høy aktivitet med mange lastebiler og personer på fabrikkområdet.

Det er viktig å tørre å si ifra i situasjoner som ikke er som de skal være, sa Head of NCC Industry, Grete Aspelund, som deltok på samlingen på asfaltfabrikken.

–  Å vise omtanke for hverandre skaper trivsel og gjør at vi jobber bedre sammen og jobber effektivt, sa Operation Manager Anne Cecilie Løvheim på Lierskogen asfaltfabrikk.

Opphav og kilder: Pressemelding fra NCC.

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11