23948sdkhjf

Oppkjøp i transport: Feiring har sikret seg Lierfoss Transportsentral

FEIRER TUNGT: pet meldes at På grunn av økt behov for egen transportkapasitet har Feiring AS kjøpt opp Lierfoss Transportsentral AS.

Transportselskapet inngår nå som en del av Feiringkonsernet. 

- Stadig flere oppdragsgivere forventer at vi også har noe egen kapasitet i transportleddet. Innlemmelsen av Lierfoss Transportsentral gir Feiring større fleksibilitet og gjør oss bedre rustet til å møte denne etterspørselen, sier Margrethe Ollendorff Lien, konsernleder i Feiring. 

Mer komplisert massehåndtering, spesielt i form av økende krav til miljørapportering og fokus på kvalitet og bærekraft, er den største grunnen til at konsernet ser behov for å også ha egen transportaktivitet. 

Daglig leder for Lierfoss Transportsentral AS, Trond Lysaker, blir sittende i sin stilling og har fått kontorplass på Lørenskog sammen resten av Feiring-gjengen. 

- Feiring er en solid aktør som har de beste forutsetningene for å kunne tilby kundene en totalpakke innen transport og massehåndtering. Vi har hatt et godt samarbeid i flere år allerede og jeg føler meg trygg på videre fremdrift under Feiringkonsernet, sier Lysaker

Til tross for oppkjøpet, kommer fortsatt eksterne transportører og entreprenører til å utgjøre hovedvekten av selskapets kunder. 

– Samarbeid med dyktige transportfirmaer med større kapasitet er en vital del av driften vår, men vi opplever i større grad at små og mellomstore entreprenører ønsker å forholde seg til kun en aktør, både for transport og massehåndtering. Jeg er veldig fornøyd med at vi nå kan tilby varer helt fram, forteller Ollendorff Lien. 

Lierfoss Transportsentral AS ble opprettet i 2008 av Trond Lysaker og består i dag av to ansatte. De har i tillegg kontor på Lierfoss hvor Stine Wangen på administrasjon sitter

Opphav og kilder: Pressemelding fra Feiring

KLIKK for alle artikler i EKSTRA Tungt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109