23948sdkhjf

Rental Group med 40-tonns trekkplaster: Menneskene på Vei og Anlegg miniserie del 10

TUNG TIPPTRUCK: Tipp-trucken på 40 tonn er godt synlig. Man kan ikke unngå å snu seg en ekstra gang etter denne kolossen.

Ida Haug er prosjektleder i RG (Rental Group). Hun forteller at de er en løsningsleverandør som etterstreber å løse alle behov kunden måtte ha innen maskiner og service.

- I år har vi fem nye null-utslippsmodeller.

RG er særlig opptatt av dette markedet. I takt med at det kommer flere krav til slike maskiner, merker de at etterspørselen har gått opp.

Ida Haug nevner IDA-systemet, som førøvrig ikke har noe med hennes eget navn å gjøre. Det står for «Intelligent Data Analytics» og skal håndtere kravene rundt bærekraft, produksjon og utnyttelse. Systemet leverer rapporter rett på mobilen.

Marius Kittelsen er salgsleder i RG. De to mener deres suksessfaktor på messen er WOW-faktoren og møte flest mulig kunder.

Den svære tipp-trucken er et godt eksempel på WOW-faktoren de snakker om. Det har vært populært å gå opp i kassa. Der er det innredet med bord og stoler for anledningen.

- Dette er en prototyp og Europas første elektriske tipp-truck i sin størrelse.

Med en egenvekt på 40 tonn og en batteripakke på 480 kWh er den et lite trekkplaster, akkurat som formel 1-simulatoren som også trekker mange i dag.

FIRE DAGER TIL ENDE: Messen Vei og Anlegg 2024 som pågår på Lillestrøm nå er et powerhouse for anleggsbransjen i Norge. Tungt serverer smakebiter underveis.

Opphav og kilder: En originalserie på Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Vei og anlegg 2024.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078