23948sdkhjf

Anleggsgruppen med den første elektriske Transmobil i verden - Vei og Anlegg miniserie del 11

FIRE DAGER TIL ENDE: Messen Vei og Anlegg 2024 som pågår på Lillestrøm nå er et powerhouse for anleggsbransjen i Norge. Tungt serverer smakebiter underveis.

Eivind har snakket med Cato Holmen, selger av steinleggingsutstyr, og Per Gunnar Holmgren, daglig leder.

AnleggsGruppen har et stort sortiment på Vei og Anlegg, og viser frem hele bredden av maskiner og utstyr. En av disse er Probst Transmobil, som AnleggsGruppen importerer til Norge.

- Dette er en maskin som brukes til steinlegging. Her på messen viser vi frem vakummaskinen Probst Transmobile som elektrisk modell. Denne er bygget om fra diesel til batteridrift av Nullutslipp på Moelven. Og dette er den første Probst Transmobil i verden som går på batteri, sier Per Gunnar Holmgren, daglig leder i AnleggsGruppen.

Han legger til at det er BobCat som har hovedfokus på deres stand, og nevner at de snart har på plass en hel serie med sitteklippere.

- Vi har jo mye småmaskiner, som for eksempel til anleggsgartnere. Da er det utstyr som smågravere, riveplater, traktorer og sitteklipere, sier Holmgren.

Han håper de vil få mye besøk at kunder som er interessert i deres produkter, og at de får en del leads etter Vei og Anlegg.

 

På bildet er fra venstre Cato Holmen, selger av steinleggingsutstyr, og Per Gunnar Holmgren, daglig leder, foran Probst Transmobile-D/8.

Opphav og kilder: En originalserie på Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Vei og anlegg 2024.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078