23948sdkhjf

EMS Norge: - På messa for å selge, Menneskene på Vei og Anlegg miniserie del 23

FIRE DAGER TIL ENDE: Messen Vei og Anlegg 2024 som pågår på Lillestrøm nå er et powerhouse for anleggsbransjen i Norge. Tungt serverer smakebiter underveis.

Øyvind har snakket med Finn Thrane Johansen i EMS Norge. - Vi er en ung og salgsdrevet organisasjon. Vi er her for å selge!

Ti salg hadde EMS Norge notert opp da Tungt-teamet snakket med Johansen midt på dagen fredag, som var dagen da entreprenørene virkelig troppet opp på Vei og Anlegg på Lillestrøm.

EMS Norge tilbyr maskiner fra Takeuchi, Hyundai, Bomag Light Equipment, Weidemann og Cormidi. Mens salg er målet, er det også bygge merkevare for EMS Norge, som har Weidemann og Cormidi som nye merker i år.

- Vi vil vise at vi satser også når tidene ikke er så gode, sier han om standen på 600 kvadratmeter.

Thrane Johansen sier at det er utleieselskaper som spør mest etter elektriske produkter, men at små og mellomstore entreprenører kommer etter. Han tror utviklingen er drevet av krav fra byggherrer.

- Vi skulle gjerne hatt bredere og større spekter av elektriske maskiner enn vi har i dag. Men det kommer, sier Johansen.

På bildet står han ved en Taeuchi TB257FR, som ifølge Thrane Johansen er bygd for å kunne ha lang rekkevidde også i tette områder. En sideforskyvet bom er virkemiddelet.

KLIKK for alle artikler i Vei og anlegg 2024.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064