23948sdkhjf

Norconsult vant rammeavtale med Statsbygg

FIKK BYGGANSVAR: Norconsult er tildelt en rammeavtale om tilstandsanalyser for teknisk tilstand av bygninger og utendørsarealer for Statsbygg.

Statsbygg rangerte Norconsult som den beste tilbyderen i forholdet mellom pris og kvalitet, ifølge en pressemelding fra Norconsult.

Den nye rammeavtalen med Statsbygg gjelder i ett år fra dato for signering, men med mulighet for å forlenge denne i inntil fire år.

Totalt seks rådgivere konkurrerte om rammeavtalen, og Statsbygg har inngått kontrakt med to av disse. Statsbygg rangerte Norconsult som den beste tilbyderen i forholdet mellom pris og kvalitet, og rammeavtalen som nå er inngått dekker hele landet.

– Vedlikeholdsplanlegging er et svært viktig arbeid for Statsbygg og vi utvikler bedre prosesser og metoder hele tiden for å oppnå verdibevarende vedlikehold. Vi har nå to leverandører på tilstandsanalyser som begge er tildelt kontrakt på bakgrunn av kvalitet, sier fagdirektør for vedlikehold i Statsbygg, Ståle Helland.

Den andre leverandøren er Opak.

Norconsult skal fremover bistå Statsbygg med å få en oversikt over teknisk tilstand for bygninger og utendørsarealer i eiendomsporteføljen, og i tillegg har Norconsult med Bravida AS som ressurs på elektriske anlegg. De tekniske tilstandsanalysene skal benyttes til å utarbeide portefølje- og vedlikeholdsplaner.

Rammeavtalen gjelder også for eiendommer som vurderes å tas inn i Statsbyggs eiendomsportefølje, skal selges eller for oppdrag hvor Statsbygg er rådgiver for andre statlige aktører.

Norconsult

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. De kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Hovedkontoret er i Sandvika i Norge. Norconsult har omtrent 6.300 medarbeidere fordelt på rundt 140 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland. (Tall pr. fjerde kvartal 2023)

Norconsult

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062