23948sdkhjf

Bli kjent-møte på Ås

Var du ikke på Ås i går? Onsdag og torsdag var 13 entreprenørselskaper samlet til oppstartsmøte for Statsbyggs gigantiske veterinærbygg.

I alt hadde Statsbygg samlet rundt 150 deltagere til todagersmøtet. Det skulle naturligvis handle om det nye veterinærbygget, som blir på til sammen 63.000 kvadratmeter.

Samkjøring

Tidligere i sommer inngikk Statsbygg kontrakter på teknikk- og innredningsarbeider for vel 1,8 milliarder kroner, og da var det Hent som stakk av med den største kontrakten. Nå starter arbeidet med å samkjøre alle aktørene som skal jobbe sammen de neste årene.

De fleste av deltagerne på konferansen skal jobbe på prosjektet fram til ferdigstillelsen i 2020.

Felles verktøy

– Det er mange brikker som skal settes sammen, og det er viktig at alle bruker samme verktøy helt fra starten av, sier prosjektdirektør Erik Antonsen i en melding på Statsbyggs nettsider.

– Disse to dagene har vi brukt til å presentere de ulike rapporteringssystemene og prosedyrene i prosjektet. I tillegg har deltagerne fra ulike firmaer blitt bedre kjent med hverandre, noe som også er viktig når man skal samarbeide om et så komplekst bygg som dette.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125