23948sdkhjf

Best Transport senker prisen på pakkelevering i Oslo

Har planer om å utfordre budbilmarkedet i hovedstaden.

99 KRONER: Dette er den nye prisen for tjenesten Best Pakke fra Best Transport i Oslo.

 Best Pakke er en tjeneste der pakker hentes og leveres samme dag. Til tross for de høye drivstoffprisene vi har hatt det siste året, senker Best Transport nå prisene for denne tjenesten til 99 kroner.

 Best Transport lanserte Best Pakke-tjenesten i 2021. Tjenesten innebærer henting og levering av inntil syv kolli mellom klokka 08 og 17 i hele Stor-Oslo, et område som Best Transport har definert til å omfatte blant annet Drammen, Vestby og Gardemoen. Ifølge selskapet er denne tjenesten blitt en favoritt blant kundene.

 Målet med prissenkningen er – selvfølgelig – å kapre flere kunder.

 – Best Transport er i en ekspansjonsfase hvor vi jobber aktivt for å utfordre bransjen med markedsledende løsninger og konkurransedyktige priser, sier daglig leder Gunilla Hansson.

Best Transport startet opp i 1976 under navnet Benkes Budbilar. I 1984 tok selskapet navnet BEST (fra 2014 Best Transport). Fra 1988 har selskapet utvidet virksomheten til stadig flere byer i Sverige, og også startet opp i Danmark og Norge. Best Transport disponerer nærmere 670 biler.

 Ifølge en pressemelding er nærmere en fjerdedel av bilene til Best Transport elektriske kjøretøy, og denne andelen økes etter hvert som eldre biler byttes ut. Best Transport skriver dessuten at sjåførenes betingelser ikke skal påvirkes av at prisene settes ned.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Best Transport og grafikk fra Proff.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094