23948sdkhjf

Ole Hagen går fra PostNord til NHO LT

Ole A. Hagen (50) er ansatt som ny direktør for næringspolitikk i NHO Logistikk og Transport.

Ole A. Hagen kommer fra stillingen som kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord. Han har bakgrunn fra Asplan Viak, Vegdirektoratet, Miljøverndepartementet, OECD, EU og Transportbrukernes Fellesorganisasjon – med verv som styre- og nestleder i NHO Oslo/Akershus, Logistikk og Transport, Transportøkonomisk Institutt og som Vice President i FIATA. 

Kø av viktige saker

– Etter mer enn 14 år i PostNord, vil jeg først og fremst uttrykke takknemlighet for å ha vært med på selskapets reise frem til i dag, med unike utviklingsmuligheter både personlig og for PostNord, sier Hagen, som ser frem til å bli en del av NHO-fellesskapet og kunne bidra til å styrke rammebetingelsene for norsk næringsliv.

– Covid 19, det grønne skiftet, den digitale transportrevolusjonen, Nasjonal transportplan og stortingsvalget i 2021: Det er en kø av viktige saker innen samferdsel, og jeg ser frem til å bidra på best mulig måte for å sikre rammebetingelser, få frem best mulig beslutningsgrunnlag og å utvikle bransjen til beste for NHOs medlemmer, sier han.

Solid erfaring

Are Kjensli, adm. direktør i NHO Logistikk og Transport, mener Ole A. Hagen er rett mann for en slik rolle.

– Han har solid erfaring innen bransjen, og er en kapasitet som vi kan utnytte lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Samferdselssektoren står overfor store investeringer og endringer, noe som gir store utfordringer, men også betydelige muligheter fremover, sier Kjensli.

– Vi gleder oss over å få Ole med på laget. Han kjenner NHO godt, både regionalt, fra styrearbeid og fra vårt arbeid med veikart for fremtidens næringsliv, sier Ole Erik Almlid, adm. direktør i NHO.

Kilde: NHO LT

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078