23948sdkhjf

NDI Norge får nytt dekklager på 23.000 kvadratmeter

Pareto Eiendomsfellesskap AS har inngått en leieavtale med NDI Norge AS for oppføring av et 23.000 kvadratmeter stort nytt dekklager på Vestby.

Det familieeide danske NDI Group hevder å være Nordens største og førende leverandør av dekk, felger og komplette hjul til alle typer kjøretøy. Gruppen har selskaper og avdelinger i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. I tillegg eier NDI Group Super Dekk Service-kjeden som i Norge har 200 forhandlere.

Slår sammen lagre på Østlandet

NDI Norge har i dag hovedkontor og hovedlager i Spydeberg i tillegg til avdelinger syv andre streder i landet. Prosjektet innebærer en samlokalisering av NDIs eksisterende lagerbygg på Østlandet til Vestby Næringspark Øst i Vestby kommune. Tomten som utvikles ligger vis-à-vis det nye sentrallageret til Optimera som Pareto Eiendomsfellesskap kjøpte tidligere i år. Partene har i tett samarbeid utviklet prosjektet for at bygget skal tilfredsstille kravene til et moderne og effektivt logistikkbygg.

– Vi er svært glade for at vi endelig har landet denne avtalen med Pareto. Vi har for lenge siden vokst ut av våre lokaler i Spydeberg. Samtidig benytter vi anledningen til å optimalisere vår logistikk på Østlandet ved å slå sammen avdelingene i Oslo og Noresund til ett stort sentrallager,  sier Torbjørn Skilbred Aune, Driftssjef NDI Norge AS.

– Bygget blir skreddersydd etter vårt vareutvalg og logistikk, og vil romme alle varegrupper i NDI Norges sortiment i tråd med NDIs ambisjonen om å være den ledende leverandøren av dekk, felger og hjul i Norden. Vi har stor tro på vår posisjon i det norske markedet framover som en uavhengig leverandør med sterk leveringsevne. Sentrallageret er derfor dimensjonert for vekst i årene som kommer. Vår øvrige lagerstruktur vil bli oppretthold, avslutter han.

Attraktiv næringspark

– Vi er stolte over å ha vunnet denne leieavtalen i konkurranse med en rekke andre eiendomsutviklere, sier Jonathan Barfod, partner og investeringsdirektør i Pareto Alternative Investments AS. – Sammen med NDI har vi kommet frem til løsninger som ivaretar deres behov og som gjør bygget svært fleksibelt og attraktivt for langsiktig eierskap. Vi har signert en rekke nye leieavtaler på Vestby den siste tiden, og dette prosjektet bekrefter næringsparkens stadig økende attraktivitet, fortsetter han.

Veidekke Logistikkbygg er valgt som entreprenør og estimert ferdigstillelse for prosjektet er sommeren 2022.

Opphav og kilder: Pareto

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Maylin fra Grimstad: - Jeg har alltid hatt en drøm om å kjøre lastebil
Volvo-selger Jan Erik Roset: Du kjente det i tanngarden når den tok i...
SE VIDEO: Her smeller det nesten front mot front for sjåfør Lillestøl
Nye Veier forklarer: - Flere årsaker til raset over E6 i Malvik
Lastebiluhell: E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret
Tunge bro-løft! 120 tonn stål og 400 tonn betong på Bryn fra natt til mandag
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.109